Váš portál do světa gastronomie

Nigella Lawson – Život je hostina

Nigella Lawson - Život je hostinaPatříte mezi fanoušky současné královny nejen britské gastronomie Nigelly Lawson? Pak se už teď můžete začít těšit na listopad. To se totiž na českém knižním trhu objeví její třetí kniha “Život je hostina”! Nigellu mám rád od okamžiku, kdy jsem poprvé viděl její pořad o vaření a tak si tuhle knihu určitě nenechám ujít.

Nigella Lawson (já se držím nepřechýlené verze příjmení, nějak mi to lépe jde přes “pysky” :)) se v této kuchřace pustí do lahodných pokrmů pro sváteční dny, rodinná výročí, hostiny a párty pro dospělé i děti.

Nigella Lawson - Život je hostina

Postupně si v ní projdeme sváteční příležitosti jako například:
– Díkůvzdání a Vánoce
– Nový rok
– Bezmasé hostiny
– Valentýna
– Velikonoce
– Pesach
– Hostinu dětských snů
– Gruzínskou hostinu
– Ídu el-fitr
– Halloween
– Roš ha-šana
– Benátskou hostinu
– Chanuku
– Půlnoční hody
– Svatební hostinu

Nakladatelství IKAR, které tuto kuchařku vydává, slibuje více než 300 skvělých receptů na celkem 480 stranách! A kdo z vás již má některou z předchozích kuchařek Nigelly Lawson doma, tak ví, že se je na co těšit.

Jak jsem psal v úvodu, kniha vyjde v listopadu 2012 (to z ní, mimochodem, dělá pěkný vánoční dárek) a jakmile bude k dostání, budete si ji moci objednat například v knižním obchodu bux.cz

1 komentář

  1. toffo

    Už mám dvě, jednu vánoční Nigellu jsem získala vloni tady v soutěži a dorazila ve vánoční době poštou, expres Nigellu nadělil Ježišek rok, nebo dva předtím, no tradice by se neměla přerušit :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

© 2024 Nová kuchyně

Šablonu vytvořil Anders NorenNahoru ↑