Bar a lounge CottoCrudo v hotelu Four Seasons Prague bude v tomto roce hostit svůj první večer s názvem BUBLINKY. Zpestřením programu bude ochutnávka drinků od světoznámého Prosecca Bisol a přehlídka luxusních italských šperků značky Bvlgari ve spolupráci s Czechoslovak Models. Dalším partnerem večera bude značka Land Rover.

Akce BUBLINKY se bude konat ve středu 6. března, v den narození slavného italského umělce Michelangela – ideální čas na oslavu všeho italského. Zahájení proběhne v 18 hodin v CottoCrudo bar a lounge. Ve 20 hodin potom začne přehlídka nové kolekce šperků, hodinek a kabelek pro jaro/léto 2013 módní značky Bvlgari, které předvedou modelky z agentury Czechoslovak Models.

Během večera se bude podávat Prosecco Bisol a koktejly na bázi Prosecca za speciální ceny začínající na 100 Kč. Tato limitovaná promo akce bude trvat po dobu 4 dní od středy 6. března do soboty 9. března, vždy od 18 hodin do půlnoci.

Bisol je jedním z nejlepších výrobců Prosecca na světě. Podnik rodiny Bisolů byl založen již v 16. století v italské oblasti Valdobbiadene. Díky spojení tradičních a moderních přístupů a nejvyšší úrovně kontroly celého procesu vzniku vína, a to od pečlivého výběru úrodné půdy až k závěrečnému stáčení vína do lahví, je dodnes symbolem kvality a trvalé hodnoty.

CottoCrudo Bar Lounge

CottoCrudo Bar Lounge

Bvlgari je již od roku 1884 proslulým italským výrobcem exkluzivních klenotů. Dnes je globální společností s rozmanitým produktovým a servisním portfoliem šperků, hodinek, doplňků, parfémů, produktů péče o pleť, hotelů a resortů, která si svůj věhlas získala díky výjimečné kvalitě produktů, inovativnímu stylu a prvotřídnímu servisu.

Czechoslovak Models je agenturou s nejsilnější tradicí na českém trhu, která je zaměřena na full service v oblasti modelingu a související produkce v tuzemsku i zahraničí. Mezi významné top modelky, které agentura zastupuje, patří Simona Krainová, Alena Buffon Šeredová, Eva Herzigová nebo Jana Knauerová. Kromě agenturní činnosti se společnost věnuje také pořádání módních přehlídek a akcí, mimo jiné je spolupořadatelem populárního Fashion Weekendu v Praze a Bratislavě. V tomto roce agentura odstartovala novou modelingovou soutěž Czechoslovak Top Model, jejímž cílem je najít nové tváře pro modeling.

Společnost A. Charouz Motors, s.r.o., jediný autorizovaný prodejce a servisní centrum vozidel Jaguar a Land Rover v Praze a Středočeském kraji, pro své klienty otevřela v pořadí již třetí pobočku v Praze Hloubětíně – Kolbenově 891, která je zároveň největším showroomem těchto značek ve střední Evropě. A. Charouz Motors s.r.o. se orientuje na ty zákazníky, kteří na trhu kromě prémiových značek Jaguar a Land Rover hledají osobní, individuální přístup a příjemnou atmosféru ve spojení s profesionálním jednáním a vysokou odborností, a proto nabízí ve svých třech autocentrech v Hloubětíně, Průhonicích a Karlíně vysoký nadstandard komplexních prodejních i poprodejních služeb.

CottoCrudo, moderní italská restaurace, bar a lounge, se pyšní lákavou nabídkou italských a středomořských pokrmů včetně obsáhlého vinného lístku s více než 300 druhy vína. Ve vkusné restauraci v centru města si hosté mohou vychutnat tradiční italské pokrmy s nádechem moderní kuchyně připravované šéfkuchařem Richardem Fuchsem a jeho týmem.

Tisková zpráva