‚Léto je v plném proudu, zahrádky nabízejí přehršel zeleniny a to je ten správný čas vyzkoušet ředkvičkové máslo.

brand-468x60-1493717091.jpg

Ingredience:
2 svazky ředkviček
150 g změklého másla
150 g žervé nebo lučiny
sůl
pepř

Postup:
Ředkvičky velmi důkladně omyjeme. Několik ředkviček dejte stranou na ozdobu a ponechte jim i kousek zelené nati. Zbytek ředkviček nastrouhejte na struhadle, jemně posolte a nechte stát zhruba 15 minut. Zelenina pustí hodně vody.

Změklé máslo utřete se solí, pepře a žervé dohladka tak, aby ve hmotě nezůstaly máslové hrudky.

Slijte vody z ředkviček a vmíchejte je do směsi.

Líbí se vám článek? Podělte se o něj s vašimi přáteli!