Sladké baryNapéct a nazdobit nejrůznější druhy sladkostí a naaranžovat je i s dekoracemi na stůl se může zdát na první pohled (a možná i na ten druhý) jako pěkná fuška. A kde je pak to „snadné“ a „blýsknout se“? Žádný strach. Když v knize pořádně zalistujete, zjistíte, že všechno půjde jako po másle (nebo jako po krému, jestli chcete). Staňte se hvězdou na velkolepém večírku, dámské jízdě, dětské nebo netradiční halloweenské párty. S první knihou o sladkých barech v Česku to bude hračka.

Vybrat si můžete z 50 prověřených receptů, od nejjednodušších, jako jsou čokoládové lanýže a pusinky, přes oblíbené cupcaky, lízátka, makronky až po parádní dorty. Stáňa vám poradí, jak vybrané sladkosti krok za krokem upéct, ukáže, jak je nazdobit, a to i tím, co máte zrovna po ruce. Také vám doporučí vhodný dekor na jedinečný sladký bar, kde se můžete vyřádit podle své fantazie. Uvítání hostů a sklízení ovací už bude jenom na vás!

Sladké bary

Stáňa přistupuje k pečení i psaní po svém, její rázný styl vás pobaví a skvělé fotky Davida Tureckého budete chtít rovnou sníst. Přečtěte si Stánin sladký svět a žádnou jinou kuchařku už nebudete chtít ani vidět :-).

Sladké bary

Kniha je k objednání na www.smartpress.cz za 424 Kč.

Pevná vazba, 184 stran + 4 vyklápěčky (8 stran navíc) pro delší recepty, barevné fotografie postupů, sladkostí i výsledných sladkých barů, tipy na dekorace, doporučená MOC 499 Kč.

Sladké bary

Zdroj: tisková zpráva