FoodparadePatříte mezi gurmány a milovníky delikates? Přijďte ve dnech 5. a 6. září 2015 na 5.ročník festivalu jídla a pití Foodparade, který se již tradičně uskuteční v krásných zahradách zámku Troja.

Nažhavte své chuťové pohárky, protože se na vás chystají ti nejlepší kuchaři z předních restaurací, ale i nadšenci z menších poctivých kuchyní.

Na začátku vám naplníme peněženku speciální festivalovou měnou „chefy“. Nově lze „chefy“ dokupovat již od jednoho kusu. “Chefy” jsou vaše vstupenka do světa jídla a delikates, které si budete moci zakoupit v rámci degustačních menu a nebo i jako samostatné dobroty, případně si je odnést i domů. Vše zapijete výborným pivem, ciderem, vínem nebo kávou.

Nezapomněli jsme ani na zajímavé kuchařské show, např. Jany Vašákové – šéfredaktorky časopisu F.O.O.D, finále kuchařské soutěže “I LOVE FOOD” o ceny ve výši 100 000,- Kč, autogramiádu i další doprovodný program. Na památku se můžete také vyfotit ve smileboxu od Zomato.

A pokud máte děti nebo velkou partu přátel, jsme na vás připraveni. Kromě dětského koutku se zábavným programem (zdarma a neomezeně i pro anglicky mluvící děti) je součástí areálu i pikniková louka, na které můžete v pohodlí ochutnávat. Všem milovníkům jídla a přátelské pohody vzkazujeme: Deky k zapůjčení jsou nachystané a jste vítáni i se svojí vlastní!

A jaké restaurace na vás čekají?
Bresto, Burger Bar, Burger meets Diplomat, Café Restaurant Esprit (Holiday Inn), Dům francouzské gastronomie La Gare, Hotel Jítrava, Husí játra, InterContinental Hotel Prague, La Boucherie & Bistrot M, Le Burger, Mesy restaurant, MyRaw Café, Nostalgie, Pepe Lopez, Steakgrill, Sushitime, U Emy Destinnové, U Modré Kachničky.

A delikatesy?
Angelato, Bánh M? Makers, Barkona snails, Coolcoco, Cukrárna Buchalovi, Cup and Cake, Čongrády, D – Food Queen, Food Story, Chefshop, Marmelády s příběhem, Nice Pops, Perníčkův sen, Petite France, Sklizeno, The Candy Store, Tuscany Taste, Votre plaisir.

A nebo znáte Sušienkovo pro své domácí chlupaté mazlíčky?:-)

Jak zakoupit vstupenky?
Vstupenky v předprodeji jsou cenově zvýhodněné, základní vstupné je levnější o 50 Kč a snížené vstupné o 25 Kč.

  • pomocí objednávkového formuláře na www.foodparade.cz
  • ve škole vaření Chefparade, Husitská 56, 130 00 Praha 3 (otevřeno každý pracovní den od 9.00 do 17.00) – možnost platby kartou
  • v předprodejní síti TICKETSTREAM® (v prodeji od 15. 6. 2015 do 4. 9. 2015 do 23.59) včetně cestovních kanceláří ČEDOK, FIRO-tour, knihkupectví KANZELSBERGER, www.ticketstream.cz nebo www.ts1.cz. Na tuto akci můžete zakoupit E-TICKET, který si zaplatíte a ihned vytisknete z pohodlí svého domova!
  • na místě u vstupních pokladen

Zdroj: tisková zpráva