plněné uzené masoUzené maso často mívá pověst takového “obyčejného” masa. Možná za to může poměrně rozšířená varianta, kdy se podává jako příloha k “obyčejné čočce. Že uzené maso připravit i mnohem zajmavěji, vás přesvědčí tento recept na jeho plněnou podobu! Vytáhněte Remosku a pusťte se do vaření! ;)

Ingredience:
4 silnější plátky uzeného masa
1 plátek balkánského sýra
petrželová nať
2 vařená vejce
1 cibule
kmín, pepř

plněné uzené maso

Postup:
Do masa ostrým nožem prořízneme kapsu, naplníme ji rozdrobeným sýrem, nasekanými vejci a pokrájenou petrželkou. Maso pak sešijeme nebo spíchneme jehlou. Opepříme ho, okmínujeme a vložíme do Remosky. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, mírně podlijeme a za občasného podlévání pečeme doměkka.


Elektrická pečící mísa REMOSKA® je na našem trhu dobře známá a velmi oblíbená. Začala se vyrábět kolem roku 1957 a brzy si našla velkou oblibu v českých domácnostech pro svoji univerzálnost přípravy všech druhů jídel, dlouhou životnost a nenáročnou obsluhu a údržbu. V oblibě ji měla nejen starší generace našich maminek a babiček, které na její služby nedají dopustit. Díky své všestrannosti, ceně i výrazně nižší spotřebě energie získává nové příznivce i v moderní době. Je upřednostňována oproti klasickým troubám i dalším výdobytkům na poli aktuálních kuchyňských elektrospotřebičů. Další informace najdete na: www.remoska.cz.