Nová kuchyně

Váš portál do světa gastronomie

Nová kuchyně header image 2

Jemný pražský salát

02.07.2016 · Žádný komentář · Recepty

Hlávkový salát je důležitým zdrojem vitamínů a neměli bychom se tedy příliš zříkat příležitostí k jeho konzumaci. Zvlášť, když se nabízí v takové úpravě, jako je ta dnešní.

Ingredience:
1 ks hlávkového salátu
300 g šunky
2 jablka
100 g na kostičky nakrájeného celeru
bylinkový dresink
40 g vlašských jader

Postup:
Hlávkový salát omyjeme a nakrájíme na nudličky. Šunku nakrájíme na tenké proužky.

Oboje promícháme s nakrájenými jablky a celerem a přidáme bylinkový dresink.

Na závěr přidáme vlašská jádra a opět promícháme.

Tagy:


pošli na vybrali.sme.sk Jaggni to!

   



Chcete ukázat vaše zboží nebo vaši službu návštěvníkům Nové kuchyně? Prohlédněte si nabídku reklamních možností!

Dosud Žádné komentáře

Zatím tu není žádný komentář. Nastartujte diskuzi vyplněním formuláře!

Komentovat

TOPlist