Nová kuchyně

Váš portál do světa gastronomie

Nová kuchyně header image 2

Bramborové noky po bulharsku

31.01.2017 · Žádný komentář · Recepty

Bramborové noky se jako příloha hodí báječně k různým masitým pokrmům. Ukažme si, jak je připravují v Bulharsku.

Ingredience:
800 g brambor
50 g mouky
60 g cibule
200 ml oleje
1 bílek
citrónová šťáva
sůl

Postup:
Oloupané a umyté brambory nastrouháme nahrubo. Do nich přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, mouku, sůl, citrónovou šťávu a sníh z bílku. Všechno dobře a lehce promícháme.

S pomocí dvou polévkových lžic vytvoříme malé noky a smažíme v horkém tuku.

Upečené noky položíme na síto nebo cedník a necháme okapat tuk.

Tip: Pečeme před podáváním a podáváme k minutkám, steakům a biftekům.

Tagy: ··


pošli na vybrali.sme.sk Jaggni to!

   



Chcete ukázat vaše zboží nebo vaši službu návštěvníkům Nové kuchyně? Prohlédněte si nabídku reklamních možností!

Dosud Žádné komentáře

Zatím tu není žádný komentář. Nastartujte diskuzi vyplněním formuláře!

Komentovat

TOPlist