To ten rok ale utekl! Jakoby to bylo pár dní, co skončil osmý ročník Apetit pikniku a už je zase tady! Akce, která už neodmyslitelně patří k začátku léta se letos uskuteční ve vinohradském parku Grébovka na Praze 2, a to již tuto sobotu 15. června 2019 od 10 do 20 hodin.

 

Co to je Apetit piknik

Apetit piknik je svátek všech gurmánů a tvůrců kuchařských lahůdek. Jeho návštěvníci si mohou po celý den v parku pod širým nebem pochutnávat na delikatesách od odvážných kulinářů i oblíbených prodejců, kteří se tak představují široké gastronomické veřejnosti. Organizátoři pak k tomu servírují spoustu zábavy, jako jsou například workshopy, kuchařské show, hudba či tanec. Program letošního Apetit pikniku najdete zde.

 

Apetit piknik

Novinky pro rok 2019

Každý rok se na Apetit pikniku objeví něco nového. Většinu z nich zatím organizátoři drží pod pokličkou (vždyť byste pak nebyli překvapení! ;)), ale i tak jsou již některé známy.

Co nejvíc uvítáte je zjednodušené placení a zkrácení front! Obě věci jsou velkým peklem mnoha gastronomických akcí a je prima, že Apetit piknik mezi ně letos patřit nebude. A jak to tedy bude probíhat? Pomocí bezkontaktního čipu, který funguje i bez přístupu k internetu. Snadno, rychle, pohodlně. Moderní způsob placení ve výsledku odstraní starosti s hotovostí, kratší dobu strávenou ve frontách a naopak více času na dobrotu a laskominy, které pro vás budou připraveny!

Mobilní aplikace Apetit piknik (je k dispozici pro iOS i Android), je další novinkou. Appka vás provede celým dnem, najdete v ní například mapu areálu, budete schopni rychle najít stánky kulinářů, prodejců i restaurací. Aplikace také umožní zobrazovat celodenní živý stream a vy tak budete mít neustále přehled o tom, co se v areálu, kde se Apetit piknik bude konat, děje. Neuteče vám žádný workshop, žádná show, žádná soutěž ani žádná ochutnávka.

 

To nejlepší nakonec

Vstup na Apetit piknik je zdarma a přístupný nejen dětem, ale i vašim čtyřnohým mazlíčkům.

 

Další informace najdete na www.apetitpiknik.cz.