Paris HiltonTak tohle je kuchařský bizár. Že je Paris Hilton žena tisíce a jedné profese už dávno všichni víme. Jen jí to moc nejde. Teda kromě bytí dědičkou, kde se jí zadařilo velmi nadprůměrně. Teď se pustila do tisicí druhé profese a rozhodla se nám všem ukázat, jak se vaří. Svoji kuchařskou show má dnes každá moula a Paris je přeci lepší, ne?

Jenže, to by Paris nesměla být tak talentovaná. Dokázala totiž spojit pořad o vaření s komedií. Kam se na ni hrabou Sheldon a jeho partička z Teorie velkého třesku!

Srovnání se seriálovými vědci není od věci. Příprava lasagní s boloňskou omáčkou je totiž v podání Paris Hilton raketová věda!

Poznat, jak vypadá ricotta. Nebo, že je lasagne potřeba uvařit ve vodě. Zjištění, že lžíce jsou brutální nástroj v rukou kuchaře. Obavy, aby si neostrouhala pěstěné prstíky při strouhání sýru. A nestrčit přitom do masové směsi svého malého roztomilého ňuňu pejska Diamond Baby – to všechno jsou nástrahy, které na Paris čekaly.

Ale Paris to zvládla! Teda… přesněji… zvládla dotočit tenhle díl. Lasagne v jejím podání ale k jídlu moc nebyly. Však se na to podívejte sami.