Nová kuchyně

Váš portál do světa gastronomie

Nová kuchyně header image 2

Rybí polévka s houbami

22.01.2019 · Žádný komentář · Recepty

Houbařská sezona je v plném proudu, houby rostou a tak je nezbývá, než buď usušit nebo ihned spotřebovat. Čerstvě nasbírané se skvěle hodí i do této polévky, které vás po návratu z lesa může příjemně zahřát.

Ingredience:
3/4 kg vykuchaných ryb i s jikrami nebo mlíčím
300 g čerstvých hub (žampionů)
1 pórek
3 cibule
3 zelené papriky
1 lžíce mleté sladké papriky
mletý pepř
zelená petržel
citronová šťáva

Postup:
Ryby nakrájíme na větší kousky, zalijeme asi 2 l vody, osolíme a na mírném ohni uvaříme do měkka.

Rybí vývar přecedíme, z masa vyjmeme kosti a dáme stranou.

Do vývaru přidáme nakrájené houby, pórek, cibuli a papriku. Povaříme, podle chuti okořeníme, zakapeme citronovou šťávou a přidáme rybí maso.

Prohřejeme a posypeme nasekanou petrželkou.

Tagy: ··


pošli na vybrali.sme.sk Jaggni to!

jsem bubu

   



Chcete ukázat vaše zboží nebo vaši službu návštěvníkům Nové kuchyně? Prohlédněte si nabídku reklamních možností!

Dosud Žádné komentáře

Zatím tu není žádný komentář. Nastartujte diskuzi vyplněním formuláře!

Komentovat

TOPlist