Náplň z rozinek, skořice a koriandru udělá kuře pikantnější a šťavnatější než jak je známe obvykle.

Ingredience:
2 lžíce piniových jader
2 filety z kuřecích prsíček
sůl
pepř
50 g kozího sýra
1 snítka máty peprné
3 mrkve
2 středně velké pastináky
1 cibule
2 lžičky oleje
šťáva z 1 pomeranče
1 lžíce rozinek,
skořice
koriandr

Postup:
Piniová jádra osmahneme na pánvi bez tuku. Kuřecí prsíčka po straně nařízneme (utvoří se kapsy), okořeníme a naplníme jednou lžící směsi piniových jader, sýra a máty.

Mrkve, cibuli a pastináky nakrájíme nadrobno, vše osmahneme na oleji. Přilijeme pomerančovou šťávu a 4 lžíce vody, přidáme rozinky. Okořeníme solí, pepřem, skořicí a koriandrem. Dusíme asi 15 minut.

Na zbylém oleji smažíme naplněná kuřecí prsíčka 10 minut po obou stranách. Na talíři ozdobíme mátou a zbylými piniovými jádry.