Již po dvacáté proběhne veletrh PRAGOINTERIER Living Fair. Po dobu čtyř dnů 4. – 7. září 2008 bude interiérový a exteriérový design vládnout pražskému Výstavišti.


Nejen odborníci v oblasti designu, ale také zájemci o nejnovější  trendy v oboru interiérů a bydlení budou mít příležitost se zde setkat s výrobci nábytku, bytového textilu, podlahovin, svítidel a bytových doplňků.

Letošní ročník veletrhu představí nejen české výrobce a návrháře nábytku a bytových doplňků ale také řadu zahraničních firem. Průmyslový palác moderním nábytkem zaplní vystavovatelé kožených sedacích souprav (in-Elis, Carelli, Bytcentrum, JV Pohoda), moderních kuchyní (Elben, SICC), čalouněného a dřeveného nábytku (Semqelb, Jech, Nábytek Jandík) ale také i nábytku do dětských pokojů (Delso). Veletrh nabídne i příchuť Orientu v podobě expozice stylového nábytku z Indonésie a Thajska (JAWA, Ubud Interier).

Široká nabídka vystavovatelů bude také z oblasti bytového textilu, podlah a doplňků do bytů.

Bohatý doprovodný program je již nedílnou součástí veletrhu PRAGOINTERIER Living Fair. Soutěže o Světlo roku, Nejlepší expozici či Salon novinek a designu jistě potěší nejen odborníky, ale také návštěvníky veletrhu. Přednášky a semináře o zařizovaní interiéru, psychologii barev a mnohé další budou probíhat po dobu celého veletrhu.

Koupěchtiví návštěvníci veletrhu budou moci jako každý rok využít zajímavých akčních  nabídek firem a veletržních slev.

Inspirujete se po prázdninách na veletrhu PRAGOINTERIER Living Fair.