TescomaKaždý, kdo rád vaří a pohybuje se v kuchyni, musí souhlasit s tvrzením, že základem pro dobrý pocit z vytváření něčeho chutného jsou pořádné kuchyňské potřeby. Kromě mnoha jiných je tím základním nářadím v kterékoli kuchyni kvalitní nádobí. Bez nich se prostě žádný kuchař nemůže obejít.

Jedním z těch výrobců, kteří na náš trh dodávají kuchyňské potřebyodpovídající vysoké kvality, je Tescoma. V její nabídce můžete najít například hrnce, zapékací misky, potřeby pro pečení i vaření nebo třeba i termosky.

Hrnce na vaření jsou vyrobeny z nerezavějící oceli. Tescoma dodává na trh několik řad hrnců: Presto, Vario, Praktica, Tulip, Home Profi, Amila a Vision. Jednotlivé sady se od sebe liší samozřejmě designem nádobí. Kromě toho je v každé sadě odlišné složení počtu a objemu hrnců, takže si každý kuchař přijde na své a vybere si přesně podle svých potřeb. Kromě výše zmíněných řad hrnců z nerezavějící oceli si můžete vybrat i z několika dalších akčních sad, které obsahují po 11 kusech hrnců a rendlíků.

Hodně oblíbeným nádobím jsou univerzální zapékací misky. Lze v nich připravit jak hlavní chod nedělního obědu, tak i dezerty a další pochutiny. Tescoma nabízí porcelánové a keramické zapékací misky ve dvou řadách: Gusto a Gusto Rouge. Gustou Rouge je oproti základní sadě vyvedena v sexy červeném provedení. Mimochodem, obě sady obsahují i formičky na v poslední době velmi populární muffiny.

Termosky dodává Tescoma v mnoha variantách. A to ať už se na to podíváme podle objemu termosek nebo podle barev či příslušenství – což znamená, že si termosku můžete koupit i s hrníčkem. Klasikou jsou termosky na nápoje, ale k dostání jsou i termosky na potraviny a to třeba až v objemu 1,4 litru.

Všechno výše uvedené nádobí můžete zakoupit v internetovém obchodě, který najdete na adrese http://eshop.tescoma.cz. Kromě něj naleznete v tomto obchodě také další produkty, které se vám budou v kuchyni hodit, například kuchyňské nože, nádobí do mikrovlnné trouby, pánvičky, pekáče, vykrajovátka a formičky, kuchyňské váhy, příbory a mnoho dalších.

Doufáme, že se pokrmy připravené v hrncích od Tescomy, vám budou chutnat přinejmenším jako ty pověstná jídla od babičky ;)