Láhev SIGG Hello KittyZdravotně nezávadná kvalitní láhev na pití a k tomu osobitý vzhled – to je to, co je představováno láhvemi značky SIGG, pocházejícími ze Švýcarska. Každý rok přichází firma SIGG se spoustou nových designových motivů, které se objevují na láhvích. Pro SIGG pracují i přední světoví designéři. Díky tomu byly některé lahve SIGG zařazeny i do sbírek Muzea moderního umění v New Yorku.

Láhev SIGG Demon ShieldKaždý člověk si může najít mezi designy lahví SIGG právě ten, který může podtrhnout právě jeho image nebo činnost, při které láhev využije, ať už to bude turistika, sport, svačina do školy nebo láhev pro vyznavače městského stylu.

Trvanlivost a odolnost

Na začátku výroby láhve SIGG je odlitek hliníku přibližně o tvaru a velikosti hokejového puku. Z něj se vytlačí dutý válec, který se různě tvaruje, až z něj vznikne láhev.

Vnitřek láhve se za pomocí speciální technologie práškového lakování – SIGG EcoCare pokryje speciální vrstvou, která je odolná vůči chemickým reakcím, které by mohly vzniknou v kombinaci s nápojem. Povrchová úprava je po nanesení barvy na láhev vypálena, takže barva se neodlupuje a nepoškrábě se ani při dlouhodobém používání.

Láhev SIGG Hello KittyDěti na lahvích ocení veselé obrázky a dospělí odolnost materiálu a jistotu, že nemusí každou chvíli kupovat novou plastovou láhev pro své ratolesti.

Celkově je láhev koncipována tak, že je mimořádně odolná proti mechanickému či chemickému poškození. Pokud by přesto došlo k promáčknutí následkem enormně vysokého tlaku, vnitřní vrstva se nepoškodí a láhev je i nadále funkční a je možno ji používat.

Zdravotní nezávadnost

Materiál vnitřního povrchu má takové vlastnosti, že nijakým způsobem se do nápojů nevylučují žádné látky jako například toxiny u PET lahví. Zároveň nepohlcuje pach ani žádné látky z nápojů, takže zachovává jejich chuť a aromatické vlastnosti.

Výrobky SIGG mají přísné atesty. Jejich odolnost vůči působení ovocných a izotonických nápojů byla ověřena např. nezávislým zkušebním institutem v Nehringu v Německu. a dokonce splňuje i požadavky FDA, což je Agentura pro kontrolu léčiv v USA.
Snadná údržba

Díky použitému materiálu je velice jednoduché láhve SIGG čistit. Ani ponechání ovocného nápoje po delší dobu v lahvi není pro tento výrobek problémem. K čištění můžete použít jakýkoliv kartáček na mytí lahví nebo koupit v našem obchodě speciální SIGG kartáč na čistění láhví.

V případě opravdu silného znečištění je možno použít čistící tablety SIGG, díky kterým uvedete láhev opět do původního stavu.

Láhev SIGG SkullcakeVariabilita

Kromě neustálé nových a originálních designů vsadila firma SIGG na to, že k láhvím vyrábí mnoho tvarů a barev uzávěrů, které si můžete dokupovat a měnit tak design své láhve. Dále jsou k dispozici doplňky jako termoobaly, popruhy a nebo svačinové boxy – abyste měli piknik zajištěn nejen po stránce nápojové, ale zajištěnou i svačinu.

Ekologie

Už samotná výroba hliníkových láhví SIGG je mnohem ekologičtější než je výroba láhví plastových. Láhve SIGG vydrží dlouhé roky a tudíž i jejich spotřeba je mnohem menší než spotřeba plastových lahví.

Firma SIGG jde však v rámci ekologie ještě dále. Je účastníkem celosvětové akce 1% For The Planet – 1% svých obratů věnuje na boj pro zlepšení životního prostředí. Každoročně přichází s novými designy, které ve svém designu nesou různá ekologická poselství a to je další cesta, jak se snaží ekologicky na lidstvo působit.

Lahve SIGG můžete zakoupit v internetovém obchodě dokuchyne.cz.