Prvotřídní dřezy pro gastronomii od společnosti Blanco udělají každou kuchyni perfektní. Celý program na dřezy Blanco se opírá o moderní křišťálově čistý design a vysoce kvalitní zpracování. Dřezy a ostatní zařízení Blanco lze najít po celé Evropě v těch nejlepších gastronomických podnicích. Jelikož je Blanco jedním ze světově vedoucích výrobců dřezů z ušlechtilé oceli,  je v nabídce velký výběr modelů a mnohostranného příslušenství.

Kuchyňské dřezy Blanco z nerezové oceli je možné, díky jejím vlastnostem, integrovat do každého kuchyňského prostředí – je nerezavějící, je odolná vůči vysokým teplotám, skvrnám i kyselinám, je hygienická a navíc každý jistě ocení její snadnou údržbu. Zajímavostí je samoregenerační povrch, takzvaná pasivní vrstva. Tato vrstva se při poškození povrchu tvoří s přispěním kyslíku samostatně nová. To dává materiálu obrovskou výhodu při každodenním používání. Díky tvorbě pasivní vrstvy není zapotřebí žádné dodatečné antikorozní ochrany. A tak si Váš dřez udrží svoji hodnotu a brilanci po desetiletí.

Blanco používá výhradně tu nejkvalitnější nerezovou ocel, splní tak ty nejvyšší nároky. V nabídce jsou modelové řady Blanco Standard, Comfort, Premium, High End a Exclusive s různým povrchem – Pura Dur II a Pura Plus. Také si můžete vybrat mezi velikostmi spodní skřínky – 40 cm, 45 cm, 50 cm, 60 cm, 80 cm a 90 cm. Rozdíl mezi dřezy je i v montáži do pracovních desek. Klasický profilovaný okraj s vestavbou shora, elegantní a moderní plochý okraj IF, montáž do roviny s pracovní deskou nebo montáž pod pracovní desku. Možností jsou i keramické dřezy, které skloubí přírodu a krásný design. Keramický dřez Blanco se hodí jak do tradičního, tak i do moderního uspořádání kuchyně.

Moderní výrobní proces, speciální techniky zhotovení a zkušenosti zaměstnanců zaručují konstantní kvalitu. Pořízení dřezu Blanco je sázka na jistotu a zároveň investicí do budoucna. Kontaktujte 2P Gastro!