Nová kuchyně

Váš portál do světa gastronomie

Nová kuchyně header image 2

Creme brulée a panna cotta – svěží i hřejivé

06.09.2016 · Žádný komentář · Časopisy a knihy o vaření

Creme brulee a panna cottaAť již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu či slaného pohoštění. A slibuji, že všechny recepty budou mít jedno společné – budou se rozplývat na jazyku.

Creme brulee a panna cottaV knize „Creme brulée a panna cotta“ dojde na tyto krémové lahůdky i ve formě předkrmů, přesnídávek, hlavních jídel a samozřejmě dezertů.

Umíte si představit creme brulée s nakládanými černými vlašskými ořechy a kachními prsíčky? S mořskými řasami a krevetami? Nebo s espresem?

A co panna cottu s třešněmi a medem? S telecími játry a tymiánem?

Jak je vidět, netradičních receptů na vás čeká spousta. Přesně řečeno celá kniha!

Nakladatel: Ikar
Jazyk: česky
Pořadí vydání: 1.
Rok a měsíc vydání: 2016/07
Počet stran: 128
Vazba: Pevná
Formát, hmotnost: 217 × 266 mm, 800 g

Tagy:


pošli na vybrali.sme.sk Jaggni to!

   



Chcete ukázat vaše zboží nebo vaši službu návštěvníkům Nové kuchyně? Prohlédněte si nabídku reklamních možností!

Dosud Žádné komentáře

Zatím tu není žádný komentář. Nastartujte diskuzi vyplněním formuláře!

Komentovat

TOPlist