CremoliCremol? je inovativní italský tuk na bázi olivového oleje, který je plnohodnotnou alternativou k palmovému i kokosovému oleji, máslu a margarínům. Na český a slovenský trh se dostává právě nyní. 18. května 2017 od 17 hod. se bude v Poliklinice Modřany v Praze konat první představení tohoto vysoce kvalitního tuku. Akci pořádá výhradní zástupce Cremol? pro Česko a Slovensko Jiřina Atanasi Ječná, zakladatelka blogu Buonissimo.cz zaměřeného na středozemní stravu.

Cremol? je zcela přírodní rostlinný produkt neutrální chuti. Obsahuje přes 80 % tukové složky, tvořené zejména nenasycenými mastnými kyselinami. Cenné polyfenoly a vitamín E, přirozeně obsažené v olivovém oleji, zůstaly díky zpracování za studena zachovány. Neobsahuje hydrogenované tuky, konzervační látky, cholesterol, lepek, laktózu ani jiné alergeny. Cremol? se hodí do všech typů sladkých a slaných těst, krémů, zmrzlin apod. Snižuje energetickou hodnotu finálních výrobků, jelikož v receptech lze použít až o 20 % méně tuku.

Zdroj: tisková zpráva blogu Buonissimo.cz