Nová kuchyně

váš portál do světa gastronomie

Nová kuchyně header image 2

Nový revoluční tuk nahradí palmový olej i máslo

11.05.2017 · Žádný komentář · Jídlo

CremoliCremol? je inovativní italský tuk na bázi olivového oleje, který je plnohodnotnou alternativou k palmovému i kokosovému oleji, máslu a margarínům. Na český a slovenský trh se dostává právě nyní. 18. května 2017 od 17 hod. se bude v Poliklinice Modřany v Praze konat první představení tohoto vysoce kvalitního tuku. Akci pořádá výhradní zástupce Cremol? pro Česko a Slovensko Jiřina Atanasi Ječná, zakladatelka blogu Buonissimo.cz zaměřeného na středozemní stravu.


 Powered by Max Banner Ads 

Cremol? je zcela přírodní rostlinný produkt neutrální chuti. Obsahuje přes 80 % tukové složky, tvořené zejména nenasycenými mastnými kyselinami. Cenné polyfenoly a vitamín E, přirozeně obsažené v olivovém oleji, zůstaly díky zpracování za studena zachovány. Neobsahuje hydrogenované tuky, konzervační látky, cholesterol, lepek, laktózu ani jiné alergeny. Cremol? se hodí do všech typů sladkých a slaných těst, krémů, zmrzlin apod. Snižuje energetickou hodnotu finálních výrobků, jelikož v receptech lze použít až o 20 % méně tuku.

Zdroj: tisková zpráva blogu Buonissimo.cz

Tagy:


pošli na vybrali.sme.sk Jaggni to!

   



Chcete ukázat vaše zboží nebo vaši službu návštěvníkům Nové kuchyně? Prohlédněte si nabídku reklamních možností!

Dosud Žádné komentáře

Zatím tu není žádný komentář. Nastartujte diskuzi vyplněním formuláře!

Komentovat

TOPlist