Nová kuchyně

Váš portál do světa gastronomie

Nová kuchyně header image 2

Španělské brambory

07.02.2019 · Žádný komentář · Recepty

Brambory do Evropy dostali Španělé a tak bychom se mohli podívat, jak se v této kuchyni připravují.

Ingredience:
500 g malých brambor
2 lžíce olivového oleje
1 cibule
1 zelená paprika
1 lžička chilli koření
1 lžička hořčice
3 dl rajčatového protlaku
3 dl zeleninového vývaru
sůl
pepř
zelená petrželka

Postup:
Brambory oloupeme a překrojíme napůl, oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, papriku na proužky. V pánvi s těžkým dnem rozehřejeme olej, přidáme brambory a cibuli a mícháme, až cibule zesklovatí a změkne (asi 5 minut).

Vložíme papriku, chilli koření a hořčici a vaříme další 2-3 minuty. Nakonec vlijeme vývar a rajčatový protlak, přivedeme k varu, poté zmírníme plamen a necháme probublávat asi 25 minut, dokud brambory nezměknou.

Hotové je přendáme do předehřáté mísy, posypeme nasekanou zelenou petrželkou a hned podáváme.

Tagy: ·


pošli na vybrali.sme.sk Jaggni to!

jsem bubu

   



Chcete ukázat vaše zboží nebo vaši službu návštěvníkům Nové kuchyně? Prohlédněte si nabídku reklamních možností!

Dosud Žádné komentáře

Zatím tu není žádný komentář. Nastartujte diskuzi vyplněním formuláře!

Komentovat

TOPlist