Nová kuchyně

Váš portál do světa gastronomie

Nová kuchyně header image 2

Kung-pao ze sóji

09.02.2019 · Žádný komentář · Recepty

Čínské Kung-pao lze připravit i ze sójového masa.

Ingredience:
150 g sójových kostek
1,25 l kuřecího vývaru
50 g arašídů
1 cibule
1 lžíce solamylu
1 červená kapie
olej
4 lžíce sójové omáčky
1 dl dezertního vína
zázvor

Postup:
Sójové kostky vaříme asi 15 minut ve vývaru, scedíme a vymačkáme z nich vodu.

Vychladlé smícháme s 1 lžičkou solamylu a na oleji opečeme do křupava.

Přidáme nakrájenou kapii, cibuli a arašídy a ještě opečeme.

Připravíme si zálivku smícháním 1 dl vody, 1 dl dezertního vína, 1 lžičky solamylu, sójové omáčky, 1 lžíce oleje a špetky zázvoru. Sójové kostky na pánvi zalijeme zálivkou a krátce podusíme.

Tip
Podáváme s rýží.

Tagy: ·


pošli na vybrali.sme.sk Jaggni to!

jsem bubu

   



Chcete ukázat vaše zboží nebo vaši službu návštěvníkům Nové kuchyně? Prohlédněte si nabídku reklamních možností!

Dosud Žádné komentáře

Zatím tu není žádný komentář. Nastartujte diskuzi vyplněním formuláře!

Komentovat

TOPlist