Stolní mixér President 1,8 lKuchyňské vybavení patří mezi ty (nejen) vánoční dárky, které potěší svojí praktičností. A vlastně pak dělají radost dlouhodobě při každém vaření. Je jasné, že dárek má splňovat i další funkci – líbit se “oku”, být hezký. A tak jsme oba tyto požadavky spojili a překládáme vám výběr šesti jak designových, tak i praktických dárků, které se budou hodit každému, kdo se v kuchyni rád a často pohybuje. Ať už jde o sadu kvalitních nožů, pánve, nerezové hrnce nebo třeba stolní mixér nebo čokoládové fondue. Projděte si náš výběr!

Blok na nože PRECIOSO, se 6 noži

Kvalitní nože jsou základem každé kuchyně. Bez dobrého nože je vaření spíš utrpení, než aby přinášelo potěšení. Proto se každému, kdo rád vaří, vyplatí pořídit kvalitní sadu kuchyňských nožů.

Blok na nože Precioso se 6 noži

Velmi dobrou volnou jsou nože Precioso. A to i z hlediska bezpečnosti při práci – pořezat se při vaření ostrým nožem není dvakrát příjemné. Proto mají nože Precioso tzv. „V“ profil pro bezpečné krájení a řezání. A aby uspokojily i ty, kteří mají rádi designové věci v kuchyni, jsou dodávány s unikátním polohovatelným blokem, který je omyvatelný a jeho sklon je nastavitelný.

Sada kuchyňských nožů Precioso se dodává s 6 noži, se kterými zvládnete naprostou většinu obvyklých kuchařských potřeb. Součástí sady jsou:

  • nůž univerzální 9 cm
  • nůž univerzální 13 cm
  • nůž na zeleninu 13 cm
  • nůž kuchařský 15 cm
  • nůž porcovací 20 cm
  • nůž na chléb 20 cm

Nože mají rukojeti s protiskluzovou úpravou, která zabraňuje klouzání nožů v dlani. Což se hodí vždy a přispívá to k větší bezpečnosti a pohodlí při krájení. takže nikdy nekloužou v dlani. Čepele nožů jsou vyrobeny z prvotřídní německé nožířské oceli, takže je lze bez poškození do bloku vkládat ostřím dolů nebo nahoru.

Blok na ukládání nožů je vyroben z blok z kvalitního, odolného plastu a lze jej snadno rozložit a dokonale vyčistit i zevnitř. Jak jsme už výše zmiňovali – sklon bloku se dá nastavit a to pomocí překlopení podpěry. Vše uděláte velmi snadno a během okamžiku. Naše doporučení je sklon zhruba 35° pro plochy se skříňkami umístěnými nad pracovní deskou. Pro vyšší polohy, např. kuchyňské ostrůvky, se pak hodí poloha se sklonem zhruba 50°.

A nejen to – má nastavitelný sklon, který snadno a rychle změníte překlopením podpěry. Nižší poloha se sklonem cca 35 stupňů je ideální pro plochy se skříňkami umístěnými nad pracovní deskou. Vyšší poloha se sklonem cca 50 stupňů je vhodná např. na kuchyňské ostrůvky.

Na celou soupravu kuchyňských nožů Precioso Tescoma poskytuje nadstandardní záruku 5 let.

Koupit blok na nože Precioso se 6 noži

 

Sada nádobí HOME PROFI, 13 dílů

Kdo by rád nevařil v krásném nádobí? Jen ten pocit, když člověk vytáhne krásný, nový hrnec, postaví ho na plotnu a začne do něj dávat suroviny na připravované jídlo… přesně v tom okamžiku se ještě víc zvedá chuť vařit a uvařit něco lahodného, co potěší strávníky.

Sadou nádobí, která způsobí těšení se proces i výsledek vaření, je nerez nádobí z řady HOME PROFI. Tato řada propojuje originální design a špičkové vlastnosti prvotřídního nerez nádobí.

Sada nádobí Home Profi

Třináctidílná sada nerezového nádobí Home Profi je prémiovou výbavou pro každou domácnost a to v prvotřídním provedení a exkluzivním designu profesionálního gastro nádobí. Sada obsahuje:

  • hrnec s poklicí o 16 cm, 2.0 l
  • hrnec s poklicí o 20 cm, 4.0 l
  • kastrol s poklicí o 24 cm, 5.0 l
  • kastrol s poklicí o 20 cm, 3.0 l
  • kastrol s poklicí o 16 cm, 1.5 l
  • rendlík o 16 cm, 1.5 l
  • rendlík o 14 cm, 1.0 l
  • mlékovar s nálevkou o 14 cm, 1.8 l

A proč si vybrat zrovna sadu nádobí Home Profi?

Sada má atraktivní celonerezové provedení s povrchovou úpravou v kombinaci matu a lesku. Díky tomu vypadá jako profesionální nádobí do profesionálních kuchyní. A přitom za cenu pro domácí kuchyně.

Extra silné sendvičové dno propůjčuje sadě nádobí Home Profi vynikající tepelně vodivé vlastnosti. To využijte pro rovnoměrný ohřev pokrmů, eliminaci připalování a v neposlední řadě pro nemalou úsporu energie při vaření.

Co je důležité – tato sada je vhodná pro všechny typy sporáků – plynové, elektrické, sklokeramické a indukční.

Z masivního nerezu jsou vyrobeny i úchytky, dlouhá držadla rendlíků a pánví i všechny poklice sady. A proto je nepoškodí ani myčka ani pečicí trouba.

Na celou sadu nerez nádobí Home Profi Tescoma poskytuje nadstandardní záruku 5 let.

Koupit sadu nerez nádobí Home Profi

 

 

Univerzální pánve

Univerzální pánve jsou v kuchyni nepostradatelným pomocníkem. To všichni víme. A také je to jedno z nádobí, které nejčastěji „odchází“. Proto se vyplatí si vybrat pánev, která nějakou dobu vydrží. Vybírat si můžete ze široké nabídky pánví se špičkovým antiadhezním povrchem a celou řadou praktických vychytávek.

A protože velká pánev patří mezi základní vybavení každé kuchyně, podíváme se blíže na…

Pánev i-PREMIUM Stone o průměru 28 cm

Tato pánev s “kamenným” povrchem se skvěle hodí na přípravu steaků a dalších specialit s dokonale rovnoměrně opečeným povrchem.

Pánev i-Premium Stone

K tomu velkou měrou přispívá speciální zvrásněný nepřilnavým povrch. Maso a další suroviny jsou díky němu na pánvi položeny na velkém množství malých výstupků a umožňuje, aby se tuk a šťáva dostaly pod připravovaný pokrm. Propečení je tak rovnoměrnější a bez ploch s připáleninami, které u běžných pánví vznikají v místech, kde zejména maso ke dnu pánve nejvíce přilne.

Jídla si tak díky revolučnímu 3D povrchu uchovávají svou přirozenou chuť i šťavnatost.

Toto je hlavní výhoda pánve i-Premium Stone. Mezi další příjemné vlastnosti pánve patří

  • masivní provedení
  • ergonomická rukojeť
  • otvor pro zavěšení
  • široké indukční dno
  • možností použití s univerzální skleněnou poklicí UNICOVER

Všechny pánve i-Premium Stone lze bez obav mýt v myčce nádobí.

A co je obzvlášť v případě pánvi hodně dobrou zprávou je, že Tescoma na tyto pánve poskytuje nadstandardní záruku 5 let.

Koupit pánev i-Premium Stone o průměru 28 cm

 

 

Stolní mixér PRESIDENT 1,8 l

Kuchyňský mixér v současné době využijí nejen ti, kteří holdují zdravé stravě a přípravě populárních smoothies. Univerzální a výkonný kuchyňský mixér s chytrými programy se hodí do každé domácnosti. A proto je dobré se při jeho výběru zamyslet a vybrat si některý z kvalitních modelů. To ostatně platí pro jakékoli (nejen) kuchyňské vybavení.

Stolní mixér President 1,8 l

Proč si jako domácí stolní mixér vybrat mixér President?

Je skvělé a pohodlné, že je disponuje programy pro přípravu smoothie, ovocných a zeleninových pyré a vodové nebo ovocné ledové tříště a funkcemi plynulého regulování otáček a pulzního mixování.

Navíc při použití programů pro smoothie, pyré nebo ledové tříště si mixér sám reguluje otáčky tak, aby příprava nápoje, pokrmu nebo tříště byla co nejrychlejší a aby rozmixování bylo rovnoměrné. Už žádné nerozmixované kousky v nápojích či pokrmech.

Ke kvalitní práci stolního mixéru President přispívá i to, že má mimořádně ostré mixovací nože z nerezavějící oceli a masivní skleněnou nádobu. Ta má samozřejmě odměrku.

Třešničkou na dortu je pak snadné ovládání a volba programů. Nepřehlédnutelným prvkem kontrolního panelu je velký otočný ovladač s modrým LED podsvícením.

Ke stolnímu mixéru navíc dostanete i původní recepty pro smoothie, mléčné koktejly, ovocné dětské pokrmy, pyré a ovocné ledové tříště.

Mixér, resp. skleněnou nádobu, víčko a uzávěr lze mít v myčce.

Koupit stolní mixér President 1,8 l

 

 

Pánev grilovací SmartCLICK 26 x 26 cm s „odkliknutelnou“ rukojetí

Jak by se vám líbilo mít doma dobrou masivní pánev a kvalitní pekáč, které vydrží, jsou úsporné na uložení a umí se velmi chytře proměnit jedno v druhé? A to vše vlastně v jednom kusu nádobí?

Pánve SmartCLICK jsou přesně takové. Mají snadno odnímatelné rukojeti, ve kterých můžete bez omezení vařit na sporáku stejně jako v nich naplno péct, grilovat i zapékat v troubě. Není tedy důvod si kupovat dva druhy nádobí. Ušetříte jak finance, tak i místo ve vaší kuchyni.

Grilovací pánev SmartClick

Jak grilovací pánev Smart Click funguje?

Snadno. S nasazenou rukojetí je SmartClick skvělou plnohodnotnou pánví, se sundanou rukojetí pak zcela plnohodnotnou náhradou pekáče nebo zapékací mísy.

Rukojeť se od pánve oddělujeme pouhým zmáčknutím prstu jedné ruky a to je řešení, které nabízí jen Tescoma. Oceníte ho hlavně tehdy, když potřebujete rychle vložit jídlo k zapečení do rozpálené trouby nebo ho z ní vytáhnout. Nebo třeba v případě, kdy chcete rukojeť sundat pro pohodlné uložení pánve do myčky.

A nejen díky tomuto chytrému řešení, ale i díky svému designu, získaly pánve SmartClick prestižní mezinárodní cenu za design a funkci GERMAN DESIGN AWARD 2017.

OK, cena za design a funkci je jedna věc, ale co praktické vlastnosti? Grilovací pánev SmartClick má kvalitní nepřilnavý povrch, který zabrání připalování. Skvělé je i to, že funguje na všech typech sporáků a ve všech typech pečících trub.

Na grilovací pánve SmartClick Tescoma poskytuje nadstandardní záruku 3 roky.

Koupit grilovací pánev SmartClick 26 x 26 cm

 

 

Čokoládové fondue Delícia

A na závěr tu pro vás máme přístroj, který pomůže k orgasmu. Nebojte, nejde o nějakou pomůcku pro dospělé, nezvrhli jsme se. Řeč je o elektrickém čokoládovém fondue Delícia. Zavřete oči a představte si tu chuť čerstvého ovoce máčeného v rozpuštěné horké čokoládě… vnímáte to? Ano, o takovém uspokojení chutí mluvíme.

Čokoládové fondue Delícia

A jak ho dosáhnout? Nejlépe snadno a rychle? ?

Naporcujete jahody, banán, hroznové víno nebo třeba mandarinku a připravené ovoce namáčíte v horské čokoládě. Tu rozpustíte v elektrickém čokoládovém fondue Delícia. Ano, můžete pracovat jak s mléčnou, tak i s hořkou nebo bílou čokoládou.

A proč elektrické fondue? Oproti původnímu keramickému fondue, ve kterém se čokoláda v misce rozpouštěla hořící svíčkou, má elektrické čokoládové fondue Delícia celou řadu výhod. Tou největší je pak fakt, že v elektrickém fondue nehrozí, že by rozpuštěná čokoláda v misce vyschla, nebo se dokonce připálila.

Přístroj nabízí dva stupně zahřívání:

  • stupeň s vyšší teplotou 60 °C slouží pro rychlé rozpouštění čokolády.
  • stupeň s nižší teplotou 40 °C slouží pro uchování čokolády v rozpuštěném stavu během podávání.

Jak vidíte z teplot, elektrické fondue přispívá i vyšší bezpečnosti. Při jeho používání nehrozí riziko opaření a to ani při přípravě a ani podávání fondue. Pořádání fondue party se mohou bez obav plně zúčastnit i děti. A všichni víme, jak vřelý vztah mají mezi sebou děti a čokoláda.

Miska fondue má antiadhezní povlak a je opatřena přenášecí rukojetí s nálevkou. Rozpuštěnou čokoládou tak můžete díky tomu kdykoliv bezpečně přenést a třeba i pohodlně dekorovat moučníky nebo plnit silikonové formičky při výrobě čokoládových pamlsků.

Jaké příslušenství se dodává k elektrickému čokoládovému fondue Delícia?

  • 6 fondue vidliček, které můžete během podávání odložit na okraj misky
  • ochranné víčko pro uchování nespotřebované čokolády v lednici
  • a co je také důležité – vidličky se neztratí, protože se skladují v misce uzavřené víčkem vložené v přístroji

Víčko, rozpouštěcí miska, rukojeť a fondue vidličky vhodné do myčky.

Na čokoládové fondue Delícia Tescoma poskytuje nadstandardní záruku 3 roky.

Koupit čokoládové fondue Delícia

 

 

Náš výběr vás neuspokojil a stále hledáte knižní tip pod stromeček? Projděte si kompletní nabídku Tescomy!