Váš portál do světa gastronomie

Exkluzivní čokoládové dárky, které ohromí a potěší

Chocogrande s květinouČokoláda patří mezi nejobvyklejší a také nejlahodnější sladkosti. Za její původ vděčíme původním obyvatelům Střední Ameriky Aztékům, kteří ji začali vyrábět z kakaových bobů, které následně kvasili, pražili, namleli a pak podávali v tekuté formě. Odtud i název xocolatl. Čokoláda je skvělým dárkem, možností, jak potěšit chuťové buňky obdarovávaného. Zapomeňte ale na klasickou tabulkovou čokoládu. Pojďme se podívat na exkluzivní čokoládové dárky!

Představujeme Chocolissimo.cz

Značka Chocolissimo působí na trhu již od roku 2004 a za tu dobu úspěšně expandovala do celé Evropy. Za tu dobu se jasně vyprofilovala jako značka pro náročnější milovníky čokolády.

Milovníky, kteří sdílejí vášeň k čokoládě, rádi experimentují s chutí, kombinací složení, s rozmanitými typy balení… Pro ty, kteří ocení čokoládové produkty nejvyšší kvality s jedinečnou chutí, vůní i vzhledem.

Čokoláda byla odedávna podávána při oslavách, je formou výjimečného dárku a proto si zaslouží mimořádnou péči, kterou jí v Chocolissimu dávají.

Chocolissimo nabízí přes 300 příchutí ručně vyrobených pralinek, čokoládových nápojů v rozmanitých podobách, čokoládové fondue, ručně vylité tabulky čokolády v kombinaci s originálními příchutěmi, vůněmi, rozmanité druhy truflí, ovoce v čokoládě… V tomhle ráji čokolád se snadno (a rádi!) ztratíte a vůbec se vám nebude chtít pryč.

Jaké nejzajímavější čokoládové produkty v Chocolissimu aktuálně nabízejí?

 

Čokoládový gamepad

Čokoládový gamepadČokoládový Gamepad je ideálním dárkem pro každého herního fanouška.

Sladký gamepad je vyrobený z lahodné mléčné čokolády a jednoznačně si získá nejen srdce, ale hlavně i chuťové buňky každého gurmána.

Jen dávejte pozor, ať se mu třeba při hraní FIFA neroztaví :-)

Koupit Čokoládový gamepad

 

 

 

Čokoládový smartphone

Čokoládový smartphoneVýborný čokoládový smartphone je vyrobený z nejkvalitnější čokolády.

Je to skvělý zábavný dárek pro všechny milovníky technických vychytávek i sladkostí bez ohledu na věk.

Telefon z mléčné čokolády je zabalený do stylové bílé krabičky.

Koupit Čokoládový smartphone

 

 

 

Box s nářadím z čokolády

Čokoládový box na nářadíMáte doma kutila?

Box s se sadou nářadí z výborné čokolády je ideálním dárkem pro inženýry, montéry a všechny domácí kutily a kutilky.

Dárek udělá bezpochyby radost na kolaudačce nebo k příležitosti ukončení bytové rekonstrukce, ale doporučujeme jej hlavně těm, kteří rádi doma opravují, vylepšují, tvoří vlastními rukami, a kutilství to je jejich koníček ;). Čokoládové nářadí je zabaleno do nádapitého boxu na nářadí.

V sadě naleznete pečlivě vyrobenou pilu, kladivo, švédský klíč, šroubovák a kombinačky. Figurky jsou vyrobené z mléčné čokolády s doplňky z čokolády bílé a hořké.

Koupit Box s nářadím z čokolády

 

 

Cyklistická sada

Čokoládová cyklistická sadaJe jízda na kole vášní vaší nebo vašich známých? Tato souprava bezpochyby udělá radost každému cyklistickému maniakovi.

Ať už dovádí enduro v lesích, sjíždí nejprudší kopce na horském kole, dělá rekordy rychlosti na závodním kole nebo zkrátka jezdí do práce na městském kole.

Sada se skládá z miniaturního kola, láhve na vodu, zvonku, pumpičky a cyklistické přilby.

Sada byla vyrobena z mléčné čokolády s přísadou čokolády bílé a hořké. Celá souprava je uzavřena do hnědé krabičky s okénkem.

Koupit Cyklistickou sadu

 

 

Čokoládová motorka v krabičce

Čokoládová motorkaOriginální figurka motorky vyrobená z mléčné čokolády s doplňky z čokolády bílé a hořké.

Figurka je umístěna do elegantní dřevěné krabičky, na kterou v Chocolissimu mohou vygravírovat vaše věnování.

Koupit Čokoládovou motorku v krabičce

 

 

ChocoPrestige

ChocoPrestigePředevším pro osoby, které dokáží ocenit eleganci a svůdně sladké řešení v Chocolissimu ukryli 30 ručně vyrobených pralinek do okouzlujícího kufříku vyrobeného z afrického dřeva.

To je dokonalý nápad na klasický dárek s rafinovanou chutí.

Koupit ChocoPrestige

 

 

Čokoládová sada na holení

Čokoládová sada na holeníČokoládová sada na holení je originálním dárkem pro každého muže, který pečuje o svou tvář a má rád čokoládu.

Pokud přemýšlíte o tom, jakým dárkem potěšit svého muže, tímto produktem mu bezpochyby připravíte milé a chutné překvapení.

Čokoládové figurky jsou vyrobeny z lahodné mléčné čokolády s přísadou čokolády hořké a bílé s výjimečnou péčí o každý detail.

Koupit Čokoládovou sadu na holení

 

 

Ruby – růžová čokoláda se zlatem

Ruby - rubínová čokoládaPo 80-ti letech vědci vynalezli další, čtvrtý druh čokolády. Nenechte se zmást. Nejedná se o barvenou, nebo dochucovanou čokoládu. Je to zbrusu nový originální druh čokolády.

Růžová barva a ovocná chuť, která charakterizuje rubínovou čokoládu je, krátce řečeno, přírodním procesem. Nejedná se o žádnou genetickou modifikaci. Rubínová čokoláda obsahuje až 47% kakaové hmoty.

Tato luxusní novinka rozhodně stojí za ochutnání.

Je to vytříbený výrobek, který na poličkách supermarketu jednoduše nenajdete. Podle čokoládníků z Chocolissimo, její charakteristický rubínový vzhled, ovocná chuť a skutečnost, že je to totální novinka, naznačuje, že je to skvělý nápad na dárek k rozmanitým svátkům.

Aby toho luxusu nebylo málo je k této neobyčejné čokoládě přidáme pravé zlato. Je to tak, je to čokoláda s opravdovým zlatem. Celek je zabalený do speciálně navržené dvoudílné bílé krabičky s okénkem.

Koupit Ruby – růžovou čokoládu se zlatem

 

 

Chocolaterie Valentine’s

Chocolaterie pro zamilovanéExkulzivní dárek v originální dřevěné krabičce.

Ve dvou šuplíčcích čooládoví mágové z Chocolissima ukryli 20 pralinek rafinovaných chutí i vzhledem. Tvar, způsob provedení a chuť budou nezapomenutelným zážitkem pro smysly vámi milované osoby.

Koupit Chocolaterie Valentine’s

 

 

ChocoGrande s květinou

Chocogrande s květinouExkluzivní dárek v originální dřevěné krabičce. Ve třech šuplíčcích je schováno 30 pralinek rafinovaných chutí i vzhledem, které jsou vyrobeny podle tradičních receptur v manufakturách ve Švýcarsku, Belgii, Francii a Německu. Náplně pralinek neobsahují konzervanty a jsou připraveny z přírodních surovin.

Dřevěná skříňka byla vyrobena z afrického dřeva okume. Tvar, způsob provedení a chuť pralinek budou nezapomenutelným zážitkem pro vaše smysly.

Na krabičku je možné vložit vlastní gravírovaný text o délce max. 25 znaků.

Koupit ChocoGrande s květinou

 

Hledáte jiný čokoládový dárek? Projděte si kompletní nabídku čokoládových expertů z Chocolissimo!

 

1 komentář

  1. Čokoládový dárek

    Já čokoládu miluji a daruji ji velmi často. Ráda ale vybírám něco speciálního. Mám třeba ráda různé malé čokoládovny, kde dělají opravdu kvalitní dobroty a věřte mi, že taková bonboniera s pralinkami v dřevěné krabičce udělá úplně jiný dojem, než tatiana z večerky. Libuše

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

© 2024 Nová kuchyně

Šablonu vytvořil Anders NorenNahoru ↑