Vánoce jsou za dveřmi a s nimi nejen čas plný rodinných setkání a obdarovávání, ale i hodování a hřešení proti zdravému životnímu stylu. Zasedneme k televizním obrazovkám a sledování pohádek proložíme nějakým tím cukrovím nebo bramborovým salátem a řízkem. Pak vyrazíme na návštěvu k příbuzným nebo známým, kde si pochutnáme na chlebíčkách a zákuscích. Aktivnímu sportování také moc nedáme. Zkuste kalorické bomby proložit alespoň zdravou svačinkou. Cereální tyčinky Fit nepředstavují jen další prázdné kalorie. Dodají našemu tělu správnou dávku vlákniny, která je blahodárným elixírem pro zažívání, a to nejen o Vánocích.

Vánoce jsou zcela výjimečným obdobím, které ve většině z nás probouzejí nostalgii a pozitivní emoce. V tento speciální čas bychom měli vyzkoušet i unikátní chutě – i ty totiž nabízejí müsli tyčinky značky Fit, které na trh přináší český výrobce ÚSOVSKO FOOD Klopina. Chvíle pohody nám pomohou zpříjemnit klasické tyčinky Fit müsli. Jsou vyrobeny z pečlivě vybraných přírodních surovin a jsou výborným zdrojem nejen vlákniny, ale i vitamínů a minerálů. Na rozdíl od vánočního cukroví neobsahují rychlé cukry a vybaví nás postupně se uvolňující energií na celé odpoledne. K vánoční náladě se skvěle hodí třeba Fit müsli ananasová nebo tropická. Svěžím závanem bude i tyčinka s příchutí černá jeřabina.

Fit tyčinka ananasová

Fit tyčinka ananasová

Vánoční pohodu podpoří i tyčinky Fit Smoothie, unikátní svým složením i konceptem. Jejich základem je ovoce a zelenina – ty by měly být v našem jídelníčku nezastupitelné místo. Složení tyčinek odpovídá zásadám moderního stravování. Jsou vyrobeny pouze z přírodních surovin a podíl ovocné a zeleninové složky v nich přesahuje 80 %. Jsou přirozeně bezlepkové, neobsahují přidané tuky, cukry, ani palmový olej. Mezi záplavou cukroví a dalších lahůdek oceníte zdravou a chutnou změnu v podobě tyčinky Fit Smoothie jahoda+rebarbora nebo s příchutí jablko+mrkev+pomeranč či variantu červená řepa+černý rybíz.

Tyčinka Fit Smoothie jahoda+rebarbora

Tyčinka Fit Smoothie jahoda+rebarbora

Moderním výživovým trendům odpovídají i tyčinky Fit Protein. Obsahují pro tělo nezbytné bílkoviny a sacharidy pro tu správnou dávku energie. To vše Fit Protein nabízí v zajímavých ovocných příchutích, které si oblíbíte. Vyzkoušejte třeba tyčinku s klikvou velkoplodou a švestkami v kakaové polevě nebo variantu s limetou v kakaové polevě.

Vánoce nejsou jen o hodování, ale také o obdarovávání, a to nejen v pravém slova smyslu. Buďte štědří i ke svému tělu a dopřejte mu správnou výživu. Více informací o müsli tyčinkách značky Fit naleznete na webových stránkách www.tycinkafit.cz a www.fit.eu

Zdroj: tisková zpráva