Royal Jerky Sweet & ChilliMóda sušeného masa vtrhla do české kotliny teprve nedávno. Ani já jsem před rokem, dvěma netušil, o co jde. A co víc, o jak dobrou a přitom i praktickou pochoutku jde. Na trhu je několik výrobců sušeného masa, ale já si nejvíc oblíbil sušené maso od Royal Jerky.

Royal Jerky Sweet & Chilli Royal Jerky je česká společnost, která vyrábí prémiové sušené hovězí maso.

Základem je to nejlepší hovězí maso českého původu z tuzemského chovu mladých irských býků, které tým Royal Jerky pečlivě vybírá. Jemně nasolené plátky masa tenké 4 mm pak technologií DryMeat pečlivě několik hodin suší a poté ručně krájí ještě na menší kousky.

Do masa nejsou přidávány žádná barviva, éčka a ani jiná chemie. Což je velké plus.

Trvanlivost masa je 9 měsíců, což zajišťuje absorbér kyslíku v praktickém sáčku, ve kterém se sušené maso dodává.

Royal Jerky dodává sušené maso v baleních po 22 g. Nebojte se, ono to vypadá jako maličkaté množství, ale i těch 22 gramů dokáže člověk zasytit a dodat mu energii.

Díky praktickému balení se sušené maso dobře přepravuje, takže do batohu na cestu, výlet nebo klidně i do tašky či kabelky na pochůzky po městě, se pohodlně vejde. Což je přesně to, co od „jídla poslední záchrany“ potřebujete.

Royal Jerky Original

Sušené maso se dodává ve třech příchutích:

  • Original
  • Sweet & Chilli
  • Barbecue

Mezi základní ingredience sušeného masa od Royal Jerky paří dále worchesterová omáčka, česnek, pálivá paprika, cibule, cukr. A samozřejmě přísady, které charakterizují konkrétní variantu produktu.

Někdo z vás by mohl ocenit i to, že tato balení sušeného masa neobsahuje lepek.

 

Závěr recenze sušeného masa Royal Jerky

Royal Jerky BarbecueJsem rád, že jsem Royal Jerky objevil. Kdykolik vyrážím i třeba na krátký výlet, tak mám jedno balení v batohu, protože, když přijde hlad, tak to hned pořeším a nemusím se nervózně koukat, kde je nejbližší hospoda nebo obchod s potravinami. Navíc to fakt dobře chutná – za mě osobně je nejlepší variant Sweet & Chilli, ale každému může vyhovovat něco jiného.

Mezi zákazníky Royal Jerky nepatří je výletníci mého formátu, ale například i vrcholoví sportovci. Což je další důkaz, že jde o kvalitní sušené maso.

Když bych měl v několika bodech shrnout výhody Royal Jerky, tak:

  • Obsahuje velké množství bílkovin
  • Rychlý a kvalitní přísun energie
  • Nejlepší vybrané irské hovězí maso
  • Vhodné pro cestování a sportovní aktivity
  • Zdravá a rychlá svačina
  • Ideální na hory a kemping
  • Bez přidané chemie a éček

Sušené maso od Royal Jerky doporučuji a pokud s sebou nechcete tahat sladké nezdravé věci (tatranky apod.), tak rozhodně dejte Royal Jerky šanci. Věřím, že si jejich sušené maso taky oblíbíte.