Nové tatarky a majonéza Spak MasterZnačka Spak, známá pro svou výjimečnou kvalitu, uvádí na český trh kolekci tatarských omáček a majonézy. Výrobky Spak Master jsou přirozeně bez konzervantů, antioxidantů, škrobu, barviv a přidaných aromat. Vejce v produktech Spak Master pocházejí z rakouských volných chovů. Vychutnejte si opravdu kvalitní a poctivé tatarské omáčky a majonézu.

Výrobky Spak Master se u skutečných gurmánů těší velké oblibě. Nové chlazené tatarky a majonéza navazují na úspěch kvalitních Ketchupů Spak Master, které obsadily první příčky nezávislého testu pořadu A dost! Prvotřídní složení je standardem i pro nové druhy výrobků Spak Master. Pochutnejte si nově na vynikající Majonéze Spak Master, Tatarské omáčce Spak Master či originální Tatarské omáčce pikantní Spak Master.

Nové tatarky a majonéza Spak Master

Nové tatarské omáčky a majonéza Spak Master jsou promyšlené do posledního detailu, i pokud jde například o obal. Praktická sklenice s širokým hrdlem je pro zákazníky atraktivní díky snadnému použití. Zároveň si produkty v tomto balení dlouhodobě udržují svou chuť i vůni. Omáčky Spak Master obsahují vejce z volného chovu z rakouských farem, ostatní ingredience pak pocházejí od nejlepších lokálních českých dodavatelů. Do omáček nejsou přidávána žádná aditiva jako konzervanty, antioxidanty, škrob, barviva či aromata. Na etiketě je podpis pana Spaka, který se osobně podílí na jejich vývoji a finálním schválení před uvedením na trh.

 

Majonéza Spak Master

Prémiová Majonéza Spak Master byla vytvořena s důrazem na kvalitu a chuť. Výběrová čerstvá vejce z volného chovu od rakouských farmářů se spojily s vynikajícími ingrediencemi od nejlepších českých dodavatelů v tuto kvalitní majonézu. V Majonéze Spak Master nenajdete žádný přidaný škrob, aromata, barviva, konzervanty ani žádné jiné přídavné látky. Vychutnejte si tohoto pomocníka v kuchyni při přípravě lahodných pokrmů.

Doporučená maloobchodní cena Majonézy Spak Master je 37,90 Kč za 180ml balení.

 

Tatarské omáčky Spak Master

Kvalitní tatarské omáčky nabízí značka Spak rovnou ve dvou provedeních: standardní tatarskou omáčku a pikantní tatarskou omáčku pro milovníky ostřejší chuti. Přirozená plná chuť kvalitních surovin bez aditiv je samozřejmostí i pro tatarské omáčky Spak Master. Doporučená maloobchodní cena za 180ml balení činí 37,90 Kč.

Všechny tři výrobky jsou nyní uváděny na celý český maloobchodní trh. Aktuálně jsou k dostání například v hypermarketech Globus a na Rohlik.cz.

 

O společnosti Spak

Historie rodinné rakouské společnosti Spak sahá až do roku 1935, kdy byla ve Vídni založena Fritzem Spakem, otcem dnešního majitele pana Hanse Petera Spaka. V roce 1990 byla v České republice v šumavském městě Sušice otevřena její pobočka (jednalo se o první zahraniční akvizici v ČR) a následně také výrobní závod. Ve společnosti nyní pracuje více než 150 zaměstnanců, a firma je tak jedním z významných regionálních zaměstnavatelů. V posledních letech společnost investovala desítky milionů korun do rozšíření a modernizace výrobní technologie. Spak nabízí širokou paletu výrobků v různých baleních. Značka si našla cestu do malých obchodů, stejně jako do velkých hypermarketů. Výrobky společnosti Spak jsou rovněž již řadu let exportovány, a to převážně na západoevropské a zámořské trhy. Více informací na Facebooku či Instagramu spakmasmak.

Zdroj: tisková zpráva