Sušené jablečné kostičky FITSvátek zamilovaných je doslova za dveřmi. Ze všech stran na nás útočí záplava srdíček, medvídků, rudé a růžové barvy. Jistě už máte připravený dárek pro vašeho nejmilejšího či nejmilejší. Nezapomeňte však na léty prověřené motto, že láska prochází žaludkem. Připravte svým blízkým zamilovanou valentýnskou snídani nebo můžete třeba upéct vynikající moučník. Skvělým průvodcem vám budou Sušené jablečné kostičky.  

Sušené jablečné kostičky FITFit Sušené jablečné kostičky si zamilujete. Jsou vyrobeny z českých jablek vypěstovaných ve vlastních sadech koncernu ÚSOVSKO Klopina. Následně jsou jablka šetrně zpracována a usušena moderní technologií ve vlastní sušárně společnosti ÚSOVSKO FOOD a.s. Klopina, a to při zachování maximálního množství vitamínů ve slupce. Výsledkem je 100% čistý jablečný produkt, bez přidaných konzervantů, aromat a barviv.

Chuť jablečných kostiček je výborná a intenzivní, vždyť k výrobě 100 gramů produktu je použit jeden kilogram čerstvých jablek. Kostičky jsou příjemně křupavé, obsahují totiž maximálně 5 % vody. Nejen, že dobře chutnají, ale díky vysokému obsahu vlákniny napomohou i správnému trávení.

Kostičky se díky skvělé chuti a praktickému balení promění v oblíbenou svačinu, kterou máte vždy po ruce – v autě na cestách, v práci v šuplíku, v kabelce nebo školní tašce. Oceníte je i v kuchyni – můžete je třeba přidat do bílého jogurtu a zdravá snídaně je na světě. Hodit se budou i do ovocných moučníků – vyzkoušejte svou kreativitu třeba hned na Valentýna a překvapte svou lásku sladkým překvapením s vůní jablek.

Další informace naleznete na webových stránkách www.tycinkafit.cz a www.fit.eu.