Užijte si své kuchařské umění naplno a proměňte vaření v radost. S výrobky MORA se při svých kuchařských experimentech nemusíte zabývat starostmi s technickou stránkou vaření a pečení. Zapomeňte na ně.

Všechno za vás pohlídají a vyřeší spotřebiče MORA. Díky své technické vyspělosti a vybavenosti nabízejí velké množství funkcí, které vám vaření nejen velmi usnadní ale i zpříjemní. Přestože se jedná o moderní technologie, je jejich používání velmi jednoduché a vy si na ně zvyknete až překvapivě snadno a rychle. Můžete se pak naplno věnovat jen přípravě jídla – to ostatní už můžete nechat na spotřebičích MORA.

Teleskopické rošty

Vybrané modely trub MORA mají ve své základní výbavě praktické teleskopické výsuvné rošty. Kontrola připravovaného jídla, jeho dochucování a dolaďování je pak velmi pohodlné a praktické. Plech s připravujícím se jídlem se na teleskopickém roštu velmi jednoduše a bezpečně vysune ven z trouby. Vy tak vidíte plech i s jídlem celý a zároveň máte volné ruce. Už se tedy nemusíte zabývat tím, kam s plechem, ale můžete se věnovat jen vašemu jídlu.

Push-pull ovládací knoflíky

Letošní novinka na ovládacích panelech dodá eleganci a dynamiku spotřebičům MORA, a tím i celé kuchyni. Push-pull knoflíky usnadňují a zpřehledňují výběr a ovládání vybraného programu a jeho činnost signalizují. Po ukončení zvoleného programu je možno knoflíky zamáčknout zpět do ovládácího panelu. To umožňuje pohodlné čištění a údržbu celého panelu. V zamáčknuté poloze jsou ovládací knoflíky chráněny proti případnému poškození.

Velký objem trouby – 58 litrů

Velký objem vnitřního prostoru u některých trub MORA – celkem 58 litrů – umožňuje snadnou a komfortní přípravu i objemných pokrmů. Ani příprava velkého rodinného oběda vás pak již nemůže v žádném případě zaskočit – upečete vše současně. A tím ušetříte spoustu svého času i energie.

Funkce CMAX

Zajišťuje rychlý předhřev trouby na požadovanou teplotu a vy už nemusíte myslet na to, abyste troubu zapínali ještě dlouho před pečením.

Zdroj: www.mora.cz