BBC Summer Good Food ShowBudete se mezi 10. a 14. červnem pohybovat v Anglii? Třeba byste rádi zavítali na festival s názvem BBC Summer Good Food Show, který se tou dobou koná v Birminghamu. Tato gastronomická akce nabídne návštěvníkům skvělou inspiraci pro fantastická letní rodinná jídla a nebo sezónní párty. A to vše za účasti kuchařských celebrit!

BBC Summer Good Food ShowTěmi celebritami budou například James Martin, Ainsley Harriott, The Hairy Bikers, Simon Rimmer a nebo Angela Hartnett. Jmenovaní kuchařští mágové budou na festivalu nejen účastni, ale předvedou i praktické ukázky svého kuchařského umění. Na programu bude například příprava perfektních těstovin nebo grilování ryb.

Na své si přijdou i milovníci pikniků, pro které je připravena speciální sekce s názvem Picnic Must Haves. Další sekcí bude The Producers’ Village, která představí výrobky venkovských producentů. Šťavnaté a jemné maso, pikantní omáčky nebo třeba hříšná čokoláda – to zní jako báječné místo, že?

BBC Summer Good Food ShowPo všech těch dobrotách přijde jistě návštěvníkům k duhu něco na zapití. Přesně pro tyto účely budou sloužit sekce Drinks, the Fine Wine and Spirits Area a Beers of the World Live.

Pokud budete mít “cestu kolem” a budete chtít srovnat BBC Summer Good Food Show třeba s pražským Prague Food Festivalem, neváhejte. Návštěva BBC Summer Good Food Show bude stát za to!