Váš portál do světa gastronomie

Nejlepším koláčem dle vašeho výběru se stal…

Vláčný jablečný koláčVláčný jablečný koláč, jehož autorkou je Terezie Tkáčiková. Soutěž sklidila opravdu nečekaný úspěch, protože o vítězném receptu hlasovalo přes 2000 hlasujících! Takže cena, kterou je kniha Vánoce s Nigellou, bude určitě v nejlepších rukou! Vítězce gratuluji a doufám, že její recept co nejdříve vyzkoušíte, pokud jste tak již neudělali.
Vy, co jste se zúčastnili a nevyhráli, nebudťe smutní – brzy budete mít další šanci na Nové kuchyni “něco” vyhrát ;)

4 komentáře

  1. kritik

    “…nečekaný úspěch, protože o vítězném receptu hlasovalo přes 2000 hlasujících!…“
    :-) hmm … za celý týden – dejme tomu, ale během jednoho večera? Tady něco nevoní a připálený, byť vláčný, koláč to nebude :-)

  2. Petr Slavík

    kritik: Statistiky návštěvnosti webu počtu hlasujících (mimochodem nebylo jich 2000 za jeden večer) odpovídají. Samozřejmě, že jsem se díval, z jakých stránek návštěvníci přišli a že se tam objevily výzvy k hlasování v soutěži, ale to není nic proti pravidlům. Tuto možnost má každý a je jen na něm, zda přesvědčí jiné k hlasování.

  3. kritik

    “Statistiky návštěvnosti webu počtu hlasujících (mimochodem nebylo jich 2000 za jeden večer) odpovídají…”
    OK, tak jich tedy bylo cca 1800 za noc :-)
    Podle mě byl v neděli 6.11. v 17:40 poměr hlasů 237:194. Jaký byl v pondělí ráno může každý vidět ve výsledcích. Ale jestli Vám to sedí s návštěvností, tak upřímně gratuluji :-).

  4. Petr Slavík

    kritik: Jak jsem vám už odpovídal – to, že někdo umístí na jiné weby odkaz s výzvou k hlasování v soutěži na Nové kuchyni, není proti pravidlům. Ale přiznávám, že jsem v této oblasti amatér, s tou návštěvností jsem kecal a můj blog by určitě potřeboval nějaké ty bezpečnostní záplaty. Jinak by totiž hlasování nemohlo skončit tak, jak skončilo a já bych tady teď nebyl za vola :-).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

© 2024 Nová kuchyně

Šablonu vytvořil Anders NorenNahoru ↑