velikonoční brunchTým hotelu Four Seasons Prague a restaurace, baru a lounge CottoCrudo připravil na jarní období dvě speciální události – v rámci účasti na akci Hodina Země 2014, kdy se hotel Four Seasons Prague ponoří na hodinu do tmy, rozzáří restauraci CottoCrudo desítky svíček, které umocní romantickou atmosféru u speciální večeře. Velikonoční brunch ve druhé polovině dubna potom nabídne vybrané lahůdky i různorodé aktivity všem hostům, zejména pak rodinám s dětmi.

Večeře při svíčkách/ Hodina Země

Hotel Four Seasons Prague se již tradičně zapojí do celosvětového happeningu Hodina Země 2014, který se koná v sobotu 29. března. Jeho záměrem je vyjádřit zodpovědnost vůči životnímu prostředí, především v oblasti ochrany klimatu. Svou spoluúčast hotel vyjádří zapálením desítek svíček namísto klasického osvětlení v restauraci CottoCrudo, a vytvoří tak jedinečnou romantickou atmosféru, která dokonale umocní zážitek z lahodných pokrmů podávaných k večeři. „Plně si uvědomujeme, že každý z nás má svůj podíl na ovlivňování životního prostředí. Jako hotelový a restaurační provoz silně vnímáme naše závazky, a proto jsme nadšeni, že se můžeme opět zapojit do Hodiny Země 2014,“ řekl René Beauchamp, generální ředitel hotelu Four Seasons Prague.

hodina země

Velikonoční brunch

V neděli 20. dubna 2014 od 12 do 15 hodin se v restauraci CottoCrudo uskuteční velikonoční brunch, který se postará o zábavu celé rodiny. Kromě jedinečných pochoutek, připravených šéfkuchařem Richardem Fuchsem, nebude chybět dětský koutek a velikonočně laděný program pro děti. Mezi lahůdky pro tento slavnostní brunch budou zařazeny tradiční italské salámy a šunky, vynikající sýry, čerstvé těstoviny, pochoutky z mořských plodů a vybrané dezerty.

velikonoční brunch

 

velikonoční brunch

CottoCrudo, moderní italská restaurace, bar a lounge, se pyšní lákavou nabídkou italských a středomořských pokrmů včetně obsáhlého vinného lístku s více než 300 druhy vína. Ve vkusné restauraci v centru města si hosté mohou vychutnat tradiční italské pokrmy s nádechem moderní kuchyně připravované šéfkuchařem Richardem Fuchsem a jeho týmem. Velikonoční brunch stojí 1 450 Kč na osobu, děti do 6 let se mohou zúčastnit zdarma a děti od 6 do 11 let za poloviční cenu.

Odkazy:
www.fourseasons.com/prague/
www.facebook.com/FourSeasonsHotelPrague
Twitter@FSPrague
Pinterest www.pinterest.com/fsprague/
Instagram @FSPrague

Zdroj: Tisková zpráva