Nová kuchyně

Váš portál do světa gastronomie

Nová kuchyně header image 2

Velikonoční nadílka s Remoskou aneb recept na švýcarské brambory

29.03.2016 · Žádný komentář · Recepty, Spotřebiče

švýcarské brambory a remoskaVyrazili jste včera na koledu? A co jste si kromě náladičky přinesli? Pokud se u vás aspoň trochu dodržují tradice, tak jistě plný košík natrvdo uvařených vajec. Co s nimi, zeptal by se Neruda? A možná jste se zeptali i va sami doma, když jste svoji koledu vyložili na stůl. Vyzkoušejte jeden ze zajímavých receptů, který si pro letošní Velikonoce připravila tradiční česká REMOSKA®. A pokud Remosku doma ještě nemáte, je nejvyšší čas o ní popřemýšlet.

Elektrická pečící mísa REMOSKA® je česká stálice, která dominuje našim kuchyním déle než půl století. Svůj úspěch staví na jedinečné a osvědčené konstrukci. Je velice univerzální a hodí se k mnoha nejrůznějším kuchyňským úpravám. Umožňuje vařit, péct, zapékat, smažit, dusit i rozmrazovat. Klasické pojetí věrné původním modelům doplňují ty nejmodernější technologie.

Nepřilnavá povrchová úprava Teflon®DuPont umožňuje připravovat pokrmy jen s minimálním množstvím tuku. V Remosce tak dokážete uvařit zcela v souladu s moderními výživovými požadavky. Díky šetrné tepelné úpravě dochází u použitých surovin k minimálním ztrátám vitamínů a živin. REMOSKA® ve srovnání s běžnými kuchyňskými elektrospotřebiči vyniká svou hospodárností. Ocení jí tedy i vaše peněženka. Vybrat si můžete ze dvou velikostí a dvou nepřilnavých povrchových úprav Teflon®Classic a Teflon®Select. Milovníci barev ocení výběr Remosky ze čtyř módních odstínů: Sparklink Black, Lavender Blue, Hot Chilli nebo Champagne Gold.

REMOSKA® se výborně hodí k přípravě tradičních pokrmů, ale vyzkoušet si můžete také zajímavé recepty, které vám například pomohou se zbavit vykoledovaných vajec.

Ingredience:
3/4 kg vařených brambor
2 lžíce másla
3 vejce natvrdo
100 g strouhaného sýra
2 syrová vejce
1/2 l mléka nebo smetany

švýcarské brambory a remoska

Postup:
Brambory a vařená vejce nakrájíme kráječem na vejce, každé zvlášť. Do polovinou másla vymaštěné remoskové mísy naklademe vrstvu brambor, kterou posolíme, posypeme strouhaným sýrem a pokapeme máslem. Přidáme plátky posolených vajec a opět vrstvu osolených brambor a sýra. Zbytek sýra vmícháme do mléka, přidáme ušlehaná vejce
a sůl. Brambory s vejci pečeme asi 10 minut, pak je zalijeme mlékem s vejci, pokapeme máslem a upečeme do růžova. Doporučujeme podávat se salátem.

Tagy: ···


pošli na vybrali.sme.sk Jaggni to!

   



Chcete ukázat vaše zboží nebo vaši službu návštěvníkům Nové kuchyně? Prohlédněte si nabídku reklamních možností!

Dosud Žádné komentáře

Zatím tu není žádný komentář. Nastartujte diskuzi vyplněním formuláře!

Komentovat

TOPlist