Hotel Bellevue Český KrumlovHotel se nachází v původně renesanční budově z roku 1565, kterou vlastnila rodina pekařů jistého Hanse Wasserhansla. V letech 1655 – 1778 dům vlastnila pekařská rodina Porthů. Roku 1798 objekt vyhořel, ale pekárna zde fungovala i nadále. V roce 1870 požádal majitel Tomáš Soukup o povolení přestavby domu “U Města Vídně” pro “účelnější vybavení zájezdní hospody”. V letech 1929 – 1931 byla na místě staršího křídla postavena třípatrová hotelová budova s křídlem kuchyně. Roku 1934 byl vyzdvižen nový krov a podkroví. Od roku 2012 byl hotel přejmenován na Bellevue a patří ke společnosti Asten hotels.

Ubytování v sousedství hradu a zámku Český Krumlov

Hotel nabízí ubytování v 66 elegantních pokojích různých kategorií včetně několika prostorných apartmánů pro rodiny. V kategorii typu Superior naleznete 44 pokojů, dále16 pokojů v kategorii Deluxe, které mají velice útulný a vkusný design. Luxusní apartmány a Prezidentské apartmá o rozloze 127 m? jsou určeny těm nejnáročnějším hostům a jsou často využívány jako fotoateliéry. Všechny pokoje jsou provoněny produkty kosmetiky L´Occitane a nachází se v klidové zóně jinak rušného turistického centra.

Hotel Bellevue Český KrumlovRestaurace Le Jardin

Restaurace Le Jardin je komorní restaurace s 20 místy, která má k dispozici jedinečný vinný sklípek a letní terasu. Vnitřní design evokuje atmosféru útulných francouzských restaurantů. Le Jardin se svým šéfkuchařem Jiřím Hadačem a jeho teamem se řadí mezi TOP restaurace nejen v Českém Krumlově, ale i v celých jižních Čechách.

Kromě jiného hotel Bellevue nabízí:

  • 2 plně vybavené konferenční místnosti až pro 100 osob (75 a 25)
  • Luxury suite pro jednání TOP managementu
  • Privátní saunu
  • Masážní místnost

Aktivity, které můžete zažít v rámci vaší akce pořádané v hotelu Bellevue:

  • Vaření se šéfkuchařem a zážitková gastronomie
  • Večerní či noční prohlídky s kostýmovaným průvodcem
  • Prezentace výroby a použití luxusní kosmetiky L´Occitane

Hotel Bellevue je každoročním partnerem Mezinárodního hudebního festivalu, Reprezentačního plesu Města Český Krumlov, MODA FASHION DAYS módní přehlídky, zajišťuje cateringové služby v průběhu Festivalu barokních umění a místem, kde se ubytovávají nejen hvězdy hudebního světa, ale i velvyslanci a diplomaté.

Sledujte nás na FB, Twitteru, Instagramu