Nová kuchyně

váš portál do světa gastronomie

Nová kuchyně header image 2

Polská makrela

22.08.2017 · Žádný komentář · Recepty

Makrelu známe snad všichni. Tento recept nám ji představí v rychlé a jednoduché úpravě, která pochází od našich severních sousedů.


 Powered by Max Banner Ads 

Ingredience:
4 makrely
4 vejce
1 cibule
sůl
mletý pepř
máslo
zelená petrželka

Postup:
Nejprve uvaříme natvrdo vejce, která oloupeme a společně se syrovou cibulí nahrubo nasekáme.

Makrely vykostíme, omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a v troubě upečeme.

Na pánvi s máslem osmahneme vejce s cibulí a navršíme na makrely.

Všechno posypeme sekanou zelenou petrželkou.

Podáváme s vařenými brambory.

Tagy: ··


pošli na vybrali.sme.sk Jaggni to!

   



Chcete ukázat vaše zboží nebo vaši službu návštěvníkům Nové kuchyně? Prohlédněte si nabídku reklamních možností!

Dosud Žádné komentáře

Zatím tu není žádný komentář. Nastartujte diskuzi vyplněním formuláře!

Komentovat

TOPlist