rumový kalendář 2019Adventní rumový kalendář se na českém trhu objevuje už nejmíň třetím rokem. Aspoň, co já vím. A je to megazáležitost, kterou si žádný milovník rumů nemůže nechat ujít! Však si to představte – každý prosincový den až do Vánoc můžete ochutnat vzorek jednoho rumu!

24 ověřených kousků vybrali dánští odborníci ze skupiny “1423”. Každý ze vzorků je o obsahu 20 ml a balení obsahuje i dvě degustační skleničky, abyste nemuseli pít sami ;)

rumový kalendář 2019

Jsem si jistý, že tohle oceníte nejen pro sebe (pokud jste milovníci rumu přímo vy), ale i jako předčasný vánoční dárek pro milovníka rumu ve svém okolí.  Jen si představte, jak se rozzářily oči dětem, když dostaly čokoládový adventní kalendář… A teď si představte, jakou zář v očích vykouzlí tento adventní rumový kalendář.

Užijte si úžasný prosinec a zkoušejte rumy z adventního rumového kalendáře!

Mimochodem, víte, že adventní kalendář měl opravdu za úkol zkrátit a zpříjemnit dobu, kdy se čeká na vánoční dárky? Na těch klasických bývají zachyceny motivy Vánoc, ale myslím, že nikomu nebude vadit, že na tomto žádného Ježíška nenajdete – design krabice se opravdu vyvedl a celkově podtrhuje úžasný dojem, který tento rumový kalendář vyvolává. A to člověk ještě ani neochutnal jeho obsah.

Zopakujme si, že v adventním rumovém kalendáři na vás čeká 24 pečlivě vybraných rumů z celého světa, dvě skleničky a spousta příjemných prosincových (a ok, klidně i jiných) večerů.

Adventní rumový kalendář 2019 koupíte zde.