Mind Master ExtremeAsi každý z nás zná situace, kdy mu opadá pozornost, soustředěnost, dochází mu energie a potřebuje se rychle a přitom zdravě nakopnout. Před několika měsíci jsem poznal Mind Master Extreme a od té doby ho v podobných situacích používám. A funguje. Chcete se o něm dozvědět víc?

Nejčastěji mi během dne docházela energie po obědě. A nepomáhala ani jedna či dvě silné kávy. Prostě mozek nejel, chtělo se spát a oči se zavíraly. No, dělejte pak něco… 

Dostal se mi ale do rukou Mind Master Extreme – intenzivní a hlavně účinná energetická injekce v prášku. A co se mi hodně líbí – energie bez cukru!

Jak Mind Master Extreme funguje?

Obsahuje 80 mg kofeinu z prášku z guarany a extraktu ze zeleného čaje. K tomu přidané aminokyseliny (BCAA) a to vše rozproudí látkovou výměnu a dodají tělu energii. Koenzym Q10 a vitamín B sníží únavu a zlepší psychické a kognitivní funkce.

Co je také fajn, tak Mind Master Extreme svým složením pokryje 100% denní potřeby vitamínů D a E, díky vitamínu C přispívá k podpoře imunitního systému a celkově podporuje pohodu člověka.

Jedna krabička Mind Master Extreme obsahuje celkem 14 připravených sáčků. Prášek ze sáčků si člověk jednoduše nasype do úst (není potřeba ho připravovat ve sklenici vody; výrobek je navržen pro “bezvodné” používání), kde se během několika málo vteřin rozpustí a účinné látky se pak přes sliznici úst dostanou do krevního oběhu.

 

Mind Master Extreme

Jak je to s tím cukrem?

Energetické nápoje, které si běžně koupíte obsahují cca 12 g cukru na 100 ml. Kofeinu je v nich pak cca 32 g ma 100 ml. Abychom se dostali na podobnou dávku kofeinu jako u Mind Master Extreme, musíme do sebe dostat cca 250 ml energetického nápoje a díky cukru v něm obsaženém to znamená, že do sebe dostaneme nejméně 110 kcal. 

Mind Master Extreme neobsahuje cukr, ale je oslazen převážně sladidlem xylitolem. Xylitol je přírodní alkoholický cukr, který se může tvořit jak v rostlinách, tak také při látkové výměně v lidském organismu.

Energii Mind Master Extreme dodává tělu z kofeinu z přírodních zdrojů, vitamínů a aminokyselin. Díky výtažku ze zeleného čaje do sebe dostanete nejen kofein, ale i polyfenoly, které mohou působit jako antioxidanty. Mind Master Extreme tak může chránit i proti oxidačnímu stresu, což běžné “energeťáky” neumí.

A protože nejsem zastáncem cukru, tak za mě je Mind Master Extreme je zdravou alternativou energetických nápojů.

 

Káva nebo Mind Master Extreme?

Když budeme mluvit o běžném espressu, tak to obsahuje zhruba stejné množství kofeinu jako Mind Master Extreme. Avšak, kávě chybí podpora ve formě aminokyselin, vitamínů nebo koenzymu Q10. 

 

Kdy pocítím první účinky Mind Master Extreme?

V podstatě hned po požití. A to díky kyselinám, které v ústech příjemně povzbudí. Samotný kofein začíná v těle člověka působit po zhruba 30 minutách, přičemž maximální účinnosti dosahuje po cca hodině po požití.

 

Kdy a jak bych měl MIND MASTER EXTREME užívat?

Jednoduše kdykoli, kdy vám dojde “šťáva”… Mind Master Extreme je pohotové řešení pro takové chvíle. Ocení ho například:

  • řidiči
  • studenti
  • obchodníci
  • sportovci
  • zaměstnanci v kancelářských profesích
  • a všichni další, kteří v nějakou chvíli dne postrádají energii

Rozhodně neuškodí nosit s sebou jeden sáček jako pohotovostní zásobu pro případ nouze. Už několikrát mi taková bezpečnostní záloha zachránila “život”. Jen ten sáček chraňte před vlhkem a extrémním horkem.

Doporučil bych ale neužívat Mind Master Extreme ve večerních hodinách – mohlo by se vám stát, že budete dlouho usínat nebo vaše spaní bude lehčí. Aspoň taková je moje zkušenost. 

Mind Master Extreme je nadávkován a určen k jednorázovému užití jednou denně. Pokud si jich dáte víc, tak by se vám nemělo nic stát, ale nepřehánějte to. Zkrátka s rozumem. Že není normální si dát 7 káv denně také víte. A navíc, Mind Master Extreme bude fungovat tak, že v 99,99% případů vám bude jedna dávka opravdu v pohodě stačit.

 

Sportovci a Mind Master Extreme

Podobně, jako u jiných přípravků s obsahem kofeinu, je doporučeno požití zhruba 1 hodinu před sportovním výkonem. Jak známo, kofein zvyšuje především vytrvalost, takže pro ty, kteří běhají delší tratě, jezdí na kole nebo podnikají dlouhé turistické výšlapy je Mind Master Extreme ideálním doplňkem energie. A to mohu potvrdit i ze své zkušenosti, protože delší běhy nebo výlety jsou i mými koníčky.

Pro vrcholové sportovce, kteří podstupují dopingové testy, je zásadní informací, že Mind Master Extreme neobsahuje žádné látky, které by byly zakázány Světovou antidopingovou agenturou WADA.

 

A co těhotné ženy, děti a nebo třeba vegetariáni?

Když zapojíme svoji hlavu a to, co již o složení Mind Master Extreme víme, tak nám dojde, že pro těhotné či kojící ženy a pro děti není díky vysokému obsahu kofeinu vhodný. 

Naopak, vegetariáni se mohou radovat, protože výrobek neobsahuje žádné živočišné složky.

 

Kolik kofeinu obsahuje jedno balení Mind Master Extreme?

Jak už jsme si řekli, jeden sáček (2,5 g) Mind Master Extreme obsahuje 80 mg kofeinu. Mimochodem, to odpovídá množství kofeinu v cca 1 litru koly, silné kávě nebo energetickém nápoji (250 ml). 

Víte, že pozitivní působení kofeinu na lidský organismus oficiálně potvrdila i EFSA (Evropský úřad pro bezpečnost potravin)? Ta považuje za vědecky prokázané, že kofein vede k posílení fyzického i duševního výkonu.

A jak kofein působí?

  • stimuluje srdeční činnost
  • stimuluje centrální nervový systém – dočasně potlačuje únavu a probouzí bdělost
  • kofein dočasně přispívá k mobilizaci tukových zásob a způsobuje, že pracující sval tuk využije jako zdroj energie

A jaké jsou účinky guarany?

  • snižuje únavu
  • udržuje pozornost a bdělost
  • v těle likviduje volné radikály
  • zlepšuje paměť a soustředění
  • snižuje chuť k jídlu a stimuluje odbourávání tuků
  • a mimochodem, v Brazílii ji používají jako afrodiziakum

 

Zaujal vás Mind Master Extreme a chtěli byste jeho účinky vyzkoušet?

A můžete ho nejen vyzkoušet, ale i nakoupit s výraznou slevu 35-40% oproti běžné maloobchodní ceně. Prosím, vyplňte tento formulář a já vás budu kontaktovat s informacemi jak Mind Master Extreme, ale i další produkty a benefity získat.

     

    Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely vyřešení vašeho zájmu.
    Nacházíte se na webové stránce LR partnera Petra Slavíka. Toto nejsou oficiální internetové stránky společnosti LR HEALTH & BEAUTY SYSTEMS, s.r.o.