To zní zajímavě, že? Tak se nenechte dlouho pobízet, vytáhněte gril a pusťte se do přípravy tohoto pokrmu.

Ingredience:
4 kuřecí steaky (z prsíček)
200 g svíčkové
80 g anglické slaniny
200 g vepřové panenky
200 g barevné papriky
150 g barevné cibule
100 g žampionů
100 g červených fazolí
150 g olivového oleje

Marináda: česnek, limetka, barvený pepř, tequilla, sůl, barbecue koření, rajčatový protlak

Postup:
Šťávy z limetky, pepř, sůl, olej, tequillu smícháme a ve směsi marinujeme kuřecí steaky.

Ze svíčkové a slaniny připravíme špízek, okořením pepřem a zakápneme olejem.

Plátky vepřové panenky okořením barbecue kořením a osolíme.

Masa necháme naložené v lednici 24 hodin a druhý den je grilujeme.

Papriku, cibuli, žampiony nakrájíme na větší kousky, opečeme je na oleji, přidáme trochu protlaku, dochutím barevným pepřem a solí.

Směs můžeme podávat teplou či vychlazenou.