Dny kančích specialitMáte rádi kančí maso? Pak byste si neměli nechat uniknout Dny kančích specialit, které se konají 10. a 11. prosince v Pivovarské restauraci Top Hotelu Praha. A cestou tam si klidně můžete přemítat nad odpovědí z titulku, kterou si položilo i osazenstvo v kultovním filmu Slavnosti sněženek.

Dál již nechám mluvit samotnou pozvánku:

Ať zvolíte kteroukoli z nabízených úprav kančího masa, v každém případě si určitě pochutnáte. A navíc dieteticky a ekologicky! Maso z divočáka patří mezi zvěřinou rozhodně k nejvýraznějším, je oblíbené zejména pro svou charakteristickou kořeněnou chuť. V porovnání například s vepřovým má vyšší zastoupení libové svaloviny a vyhovuje tak i trendům zdravé výživy.

Cena tříchodového menu 179,- Kč na osobu také jistě potěší.

Naši šéfkuchaři pro Vás připravili ve dnech 10. a 11. prosince od 14,00 do 22,00 hodin následující nabídku:

Polévka:
0,25 l Silný vývar s mladou karotkou a knedlíčky z kančí plece

Hlavní jídlo:
150 g Kančí guláš na červeném víně po myslivecku, servírovaný s domácím houskovým knedlíkem a nasekanou šalotkou
150 g Kančí plátky s omáčkou z šípků přešlých prvním mrazem, dozlatova pečenými žampiony, zdobené plátkem pomeranče a podávané s bramborovými kroketami
100 g Kančí kousky na ozimém česneku, s dušeným zelím a domácími chlupatými knedlíky

Dezert :
3 ks Lívanečky s horkými borůvkami a se šlehačkou, zdobené mátou

Cena tříchodového menu : 179,- Kč/osobu

Počet míst je omezen, proto si rezervujte stůl včas na telefonním čísle 267 284 245 nebo na emailové adrese provoz@tophotel.cz.

Pozvánka ve formátu pdf ke stažení.