I když jsou letní dny u konce, pořád na nás ještě čeká příjemné babí léto. Poslední sluneční paprsky si můžete vychutnat na zahradě ve společnosti rodiny a přátel. K dokonalé pohodě přispěje něco dobrého na zub, třeba pochoutky, které perfektně připraví zahradní grily.

Maso, zelenina, špízy – zahradní gril se systémem Aromaz připraví skvělé pochoutky

Maso, zelenina, špízy – zahradní gril se systémem Aromaz připraví skvělé pochoutky

Na výběr jsou grily na dřevěné uhlí nebo plynové grily. V poslední době jsou u uživatelů velmi oblíbené právě plynové grily. Plynové grily poslední doby jsou obohaceny o revoluční systém Aromaz. Součástí grilu jsou dvě nerezové misky, do kterých nalijete víno, pivo, či směs z bylinek. Z misek se začne přidaná tekutina odpařovat a chuť pokrmů tak dostane úplně nový rozměr.

Stále oblíbenější plynový gril
Plynové grily vybavené plynovými hořáky jsou mezi milovníky grilování stále žádanější, a to díky jejich jednoduchému použití. Stačí připojit plynovou bombu, stisknout knoflík, gril se nastartuje a zahradní grilování může začít. Plynové grily se také snadněji čistí, odpadají především starosti s čištěním od sazí a popela. Například moderní plynový gril Vanilla je vybavený inovativním systémem TurboHeating, díky kterému ušetříte až 20 % plynu. Také velikost grilu Vanilla je ideální pro každou rodinu. Grilovat na něm můžete až pro 12 osob. Plynový gril Vanilla je nejen funkční, a to díky velkému odkládacímu prostoru pod grilem, ale má i nadstandardní design – zdobí jej elegantní barva slonové kosti.

Designově i funkčně dokonalý gril Vanilla

Designově i funkčně dokonalý gril Vanilla

Zima neznamená konec grilování
Pokud jste do grilování vyloženě zamilovaní a mimo letní sezonu vám grilované pochoutky chybí, nemusíte se své vášně vzdávat. Stačí, když si pořídíte stolní gril. Tuto novinku nabízí například společnost Mountfield, kde je k dostání stolní gril Amica. Můžete ho mít na terase, balkóně nebo klidně i v obýváku na konferenčním stolku, a to vše bez kouře a zápachu. Gril Amica totiž funguje díky speciálnímu dřevěnému uhlí s bambusovým základem. Stolní gril je ideální ke grilování masa, špízu nebo ryb. Můžete si vybrat, zda budete grilovat na grilovací mřížce nebo na grilovací ploténce. Zahradní grily tak mohou odpočívat, ale vy budete mít i v zimě pocit, že letní pohoda neskončila.