Top recepty: 100x drůbežDnešní kuchařka má poměrně jednoznačný název. Ano, na své si přijdou především milovníci kuřecího, krůtího nebo kachního masa. Zkrátka a dobře drůbežího. Tak jdeme na to, ne?

Top recepty: 100x drůbežJak už název knihy napovídá, receptů na úpravu masa je v ní přesně 100. Co je na knize zajímavého je fakt, že autory receptů jsou “běžní” kuchaři a kuchařky, kteří přes internet přispěli k sesbírání drůbežích receptů. Kniha tak nabízí zajímavý pohled do českých domácností a nabízí i některé neobvyklé úpravy.

Narozdíl od jiných kuchařek jsou zde všechny recepty na “jedné hromadě” – nečekejte dělení na nějaké kategorie. Recepty jsou v knize řazeny abecedně.

Některé z receptů jsou doprovázeny i fotografiemi, většinou však chybí. To je však pravděpodobně daň za to, jak kniha vznikala a že ne všichni autoři receptů poslali fotografie. Což ostatně znám i ze soutěží na Nové kuchyni ;) Foťte si svá jídla – nevíte, kdy se vám bude fotografie hodit :)

Co říci závěrem? Pro milovníky drůbežího (a obzvláště kuřecího masa, které v kuchařce výrazně převažuje) je kniha Top recepty: 100x drůbež dobrou volnou.

Top recepty: 100x drůbež
Nakladatel: Ikar
Počet stran: 96
Vazba: Paperback
Formát, hmotnost: 150 × 208 mm, 188 g
Rok vydání: 2011
Běžná cena: 149,- Kč (na bux.cz za 124,- Kč)