TescomaKdyž si vybavujete novou kuchyň anebo třeba jen obměnujete již staré kuchyňské vybavení, tak byste měli dbát na kvalitu právě pořizovaného vybavení. Na trhu je spousta značek výrobců a, když se zeptáte, tak každý z vašich kamarádů a známých vám nějakou doporučí. Zcela jistě se mezi nimi bude hojně vyskytovat značka Tescoma.

Tescoma je tuzemská značka, což je pro mnohé spotřebitele plus, a její výrobky oplývají nejen samozřejmě očekávanou funkčností a kvalitou, ale i designovým vzhledem.

Stačí se podívat například na zapékací misky řady Gusto Rouge, jejichž červenobílá kombinace je opravdu povedená. Pokud jste ale zastánci klasičtějšího vzhledu zapékacích misek, tak nemusíte zoufat – v nabídce Tescomy si i tak vyberete. Gusto Rouge není jediná řada zapékacích misek, co Tescoma nabízí. V nabídce jich je ještě dalších pět.

Podobně široký sortiment najdete například v nabídce pánví. Pánve i s poklicemi jsou nabízeny celkem v deseti designových řadách. Osobně bych opět vyzdvihl červenobílou kombinaci řady Vitapan, ale nechci vás ovlivňovat při výběru. Pokud patříte mezi ty spotřebitele, kteří se při výběru nakupovaného zboží řídíte i dopadem výroby zboží na životní prostředí, pak byste se měli zaměřit na řadu ecoPresto, která byla vyráběna právě s ohledem na ekologii. V sortimentu nabízeném Tescomou najdete i speciální pánve na palačinky, grilovací pánve, Wok pánve, hluboké pánve s poklicí nebo i snadno udržovatelné keramické pánve.

Jste-li příznivci rychlého a přitom šetrného vaření, tak se vám může hodit tlakový hrnec, kde se například tužší maso uvaří ve výrazně kratším čase než v klasickém hrnci. Tlakové hrnce Tescoma nabízí opět v několika řadách a samozřejmě i objemech.

Pokud se ptáte, kde lze kuchyňské vybavení od Tescomy nakoupit, tak se ptáte na správném místě. Tescoma provozuje na svých stránkách vlastní internetových obchod. Naleznete jej na adrese http://eshop.tescoma.cz/ a samozřejmě, že v nabídce je kompletní sortiment od Tescomy, tedy například i běžné nádobí, nádobí do mikrovlné trouby, kuchyňské nože, termosky, teploměry…

Co je velkým kladem, tak záruční doba na spoustu vybavení od Tescomy se pohybuje nad minimální zákonnou lhůtou dvou let. A to se také počítá!