Jachninovy taštičkyMám tu pro vás krátkou a rychlou… Pozvánku na křest nové kuchařky, jejímž hlavním tématem jsou taštičky. Samozřejmě, že ne ty nákupní, ale ty z těsta. Ty, co máme tak rádi :) A hlavně, jejichž náplně máme tak rádi :) Nebojte se, že receptů na taštičky je v knize pomálu – jsou tam sebrané lahůdky z celé Evropy, takže pro milovníky taštiček je kniha takřka povinností!

Slavnostní křest kuchařky se uskuteční v sobotu 1. prosince od 11.00 hodin v pražském obchodním centru Letňany. Správným vchodem do centra je vchod Cinema City – tak budete celé akci nejblíž.

Knihu pokřtí herec Bohumil Klepl a fotbalový trenér František Straka.

Autorovým receptem na bohatství jsou slané i sladké taštičky: z listového, nudlového, bramborového či tvarohového těsta. Chutnají báječně, jsou originálním pohoštěním na party stejně jako neobvyklou večeří. Dijonské taštičky s masem, gruzínské pirohy, kreplach, moskevské pelmeně, řecké manti, provensálské listové taštičky, cappelletti s hříbky a vývarem, banánové taštičky s čokoládou, maďarské višňové, řecké pečené, slovenské ořechové a mnoho dalších evropských variant…

Jachninovy taštičky – Petr Jachnin
Nakladatel: Ikar
Počet stran: 112
Vazba: Vázaná
Formát, hmotnost: 151 × 211 mm, 275 g
Rok vydání: 2012
Běžná cena: 199,- Kč (na bux.cz za 189,- Kč)