Váš portál do světa gastronomie

Soutěž o 3 výtisky knihy Schizandra – plod pěti živlů!

Schizandra - plod pěti živlůMinulý týden jsem tu psal o nové knize o schizandře, kterou čínská medicína hojně využivá při léčení všelijakých neduhů. A protože zdraví není nikdy dost, máte nyní možnost ji získat zdarma! Stačí se zúčastnit soutěže o 3 výtisky knihy Schizandra – plod pěti živlů!

Schizandra - plod pěti živlůPravidla soutěže
1. Jak se zúčastnit soutěže?
Jako obvykle je to celkem jednoduché. Stačí se zaregistrovat k emailovému odběru novinek. Formulář najdete v pravém sloupci. Navíc si budete moci zdarma stáhnout elektronickou knihu “7 tipů pro zdravější stravování”.
Pokud jste se již k odběru novinek zaregistrovali, tak nemusíte nic dělat – soutěže se účastníte automaticky!

2. Soutěž končí 30. dubna 2011 ve 23:59 hodin. Kdo se zaregistruje do té doby, má šanci vyhrát. Rozhoduje čas potvrzení registrace k emailovému odběru novinek.

3. Po skončení soutěže budou vylosováni 3 výherci. Každý z nich obdrží jeden výtisk knihy Schizandra – plod pěti živlů.
Tři vylosovaní výherci knihy budou oznámeni na těchto stránkách v neděli 1.5.2011 a současně budou emailem vyzváni k zaslání poštovní adresy, na kterou jim budou zaslány výhry z nakladatelství IKAR.

4. Výhry nejsou právně vymahatelné.

5. Výhra ze soutěže může být zaslána pouze na adresu v České republice.

Soutěž vznikla se spolupráci s nakladatelstvím IKAR, kterému děkuji za ceny do soutěže. Pokud byste v této soutěži neuspěli a přesto byste si chtěli knihu Schizandra – plod pěti živlů koupit, pak si ji můžete objednat na Knižním webu, kde stojí 159,- Kč.

7 komentářů

  1. Věra

    Docela mne tato kniha zaujala.Mám Schizandru na zahrádce letos třetím rokem.Loňský rok jsem už denně zobkala 10 bobulek denně.Manžel se bál,že ji otrhají sousedovi děti,tak jsem se smála.Jen ať si zobnou,víckrát to neudělají.Chuť hořkotrpká,ale ne zase moc.Bobulky mají poměrně velké jádra na tak malé kuličky.Než jsem si ji na trhu koupila,něco jsem o ní četla,ale zajímalo by mne dozvědět se víc.Vzpomínám,jak jsem první jaro sledovala každý lísteček jestli přežila zimu,všechno bylo v pořádku.Letos už je dost rozrostlá,krásně se kroutí po plotě a bude i větší úroda,tak musím honem hledat rady,na uchování na zimu.Docela bych uvítala víc zkušeností od dalších lidí.Proto mne zaujala i tato kniha.

  2. Petr Slavík

    Mohu se zeptat, kde jste rostlinu schizandry koupila? U nás v zahradnictví o ní nic netuší :)

  3. Věra

    Dobrý den,nejdřív jsem sehnala semínka na Aukru,ale přiznám se,že s něma je to dost složité.A než jsem s něma stačila něco udělat,tak tady(Zlín) byly květinové trhy a tam prodávali sazenice schizandry,asi 20cm vysoké.Sám prodejce mně potvrdil,že ze semen to není jisté.Mimochodem 17-19.5 tady bude Květinový a farmářský trh na náměstí opět.

  4. zuzana pilařová

    Chtěla bych si tuto rostlinu koupit ale nikdo o ní neví.Kde jí seženu prosím.

  5. Věra

    Paní Pilařová,má ji v katalogové nabídce i zahradník Starkl z Čáslavi.Ale přiznám se,že jsem ji od něj koupila a do měsíce mně ,,umřela”.Možná jsem něco udělala já špatně.

  6. Milan

    Schizandra/Klanopraška čínská/
    má ji v nabídce i zahradnictví KRUH. S jejich sazenice jsou kvalitní a vždy jsem byl spokojen.

  7. Alena

    Ahoj našla jsem dobré stránky zkuste se tam kouknout :-D http://www.prodejbylin.cz/schizandra_plod/index.html

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

© 2024 Nová kuchyně

Šablonu vytvořil Anders NorenNahoru ↑