Láskominy Denisy BartošovéTentokrát nezačneme nijak poeticky, začneme totiž vysvětlením: Co jsou to vlastně ty Láskominy naší Denisy? „Láskominy jsou všechno, co milujete! Je to jediný výraz, který v sobě skrývá obsah nové knihy. Zahrnuje tak všechno, co ráda dělám – tedy tvoření, vaření a vymýšlení.“ Říká o novém názvu knihy sama Denisa. Láskominy jsou i pro nás knihou s velkým K, nejedná se totiž pouze o titul, kde se vaří, tvoří, balí, obdarovává a kdoví co ještě, kniha vám navíc poskytuje také vlastní kreativní prostor v podobě deníku. Nechte promluvit své tvořivé já a darujte blízkým nebo sami sobě ručně vyrobené Láskominy!

A co tedy v Láskominách najdete?

Láskominy Denisy Bartošové13 nadupaných kapitol:

  • Jedlé dárky k nejrůznějším příležitostem
  • Inspirativní nápady na kreativní dárky pro všechny
  • Last minute tvořivé a jedlé dárky do 10 minut
  • Denisiny oblíbené recepty v každé kapitole
  • Deník – prostor pro vaše poznámky, tipy, vychytávky, recepty atd.

Autorka je pověstná svou kreativitou, za pomoci podrobných postupů vám pomůže vytvořit věci, do kterých byste se sami netroufli pustit, a to za pár chvil i za pár kaček. Darujte sestře krajkové korále, dcerce domeček pro panenky, té odrostlejší originální pantoflíčky, vyrobte si koš ze slámy na sklizeň ze zahrádky nebo potěšte jednoduchými, atraktivními dárky, které prošly vašima rukama v kuchyni.

Druhá kniha Denisy Bartošové je ještě hravější, ještě tvořivější a ulítlejší a nesmí chybět všem těm, kterým není líno dobré nápady realizovat. A nebyla by to Denisa, aby pro vás s Davidem a Markem Bartošem (Kdo je manžel a tvůrce nejkrásnější knihy světa a kdo fotograf?) nevymyslela opět něco v knihkupectvích nepřehlédnutelného!

Šablony, jmenovky a etikety ke stažení zdarma na MojeLaskominy.cz.

Zdroj: tisková zpráva