Nová kuchyně

Váš portál do světa gastronomie

Nová kuchyně header image 2

Recept na bezlepkové linecké cukroví

10.12.2015 · Žádný komentář · Recepty

linecké cukrovíV období adventu zdobí čerstvě napečené vánoční cukroví snad každý stůl. Pro dospělé a děti s celiakií nebo jinou potravinovou alergií nemusí být sváteční mlsání žádné tabu. Naše bio potraviny vás přesvědčí o tom, že skvělé linecké cukroví se dá upéct i bez pšeničné mouky. Bezlepkové cukroví je takřka k nerozeznání od toho běžného, a vlastně je možná ještě lepší!

Ingredience:
250 g bezlepkové mouky ORGRAN – zakoupíte v Bio Fresh Food za 102,- Kč
120 g másla
120 g mletého cukru
1 celé vajíčko
2 vanilkové cukry
1 čajová lžička prášku do pečiva

linecké cukroví

Postup:
Přísady na pečení musí být pokojové teploty. Všechny smícháme v těsto a dáme do lednice minimálně na hodinu odpočnout. Těsto rozválíme na moukou vysypané podložce. Vykrájená linecká kolečka skládáme na vymazaný plech. Pečeme dozlatova v rozehřáté troubě na 170 stupňů.

Upečené kousky cukroví necháme na plechu nejdříve vychladnout, aby se nám nerozpadly. Poté můžeme linecká kolečka slepovat marmeládou či čokoládovou pomazánkou.

Tagy: ···


pošli na vybrali.sme.sk Jaggni to!

   



Chcete ukázat vaše zboží nebo vaši službu návštěvníkům Nové kuchyně? Prohlédněte si nabídku reklamních možností!

Dosud Žádné komentáře

Zatím tu není žádný komentář. Nastartujte diskuzi vyplněním formuláře!

Komentovat

TOPlist