Nová kuchyně

Váš portál do světa gastronomie

Nová kuchyně header image 2

Bezlepkové vanilkové rohlíčky

21.12.2015 · Žádný komentář · Recepty

Bezlepkové vanilkové rohlíčkyV období adventu zdobí čerstvě napečené vánoční cukroví snad každý stůl. Pro dospělé a děti s celiakií nebo jinou potravinovou alergií nemusí být sváteční mlsání žádné tabu. Bio potraviny z Bio Fresh Food vás přesvědčí o tom, že skvělé vanilkové rohlíčky se dají upéct i bez pšeničné mouky. Bezlepkové cukroví je takřka k nerozeznání od toho běžného, a vlastně je možná ještě lepší!

Ingredience:
190 g bezlepkové mouky ORGRAN – zakoupíte v Bio Fresh Food za 102,-
50 g kukuřičné mouky hladké
50 g cukru moučka
160 g másla
100 g mletých ořechů
1 žloutek

Na obalení:
1 cukr moučka smíchaný s vanilkovým cukrem a BIO vanilkou – zakoupíte v Bio Fresh Food za 49,- Kč

Bezlepkové vanilkové rohlíčky

Postup:
Suché suroviny promícháme, přidáme změklý tuk a vejce. Dobře prohněteme a necháme odležet asi 1 hodinu v chladu.

Z těsta tvarujeme rohlíčky tradičním způsobem a pokládáme na vysypaný plech.

Pečeme při teplotě asi 170 °C do zrůžovění. Z plechu rohlíčky sundáváme až po krátké chvíli a ještě za tepla obalujeme ve směsi cukru s BIO vanilkou.


 

O Bio Fresh Food

Bio Fresh Food – vše pro zdravý nákup na jednom místě. U nás seženete pestrý výběr bio produktů, dětských příkrmů té nejvyšší kvality, superfoods či produktů v raw kvalitě. V neposlední řadě nabízíme také široký sortiment bezlepkových, bezlaktózových či nízkobílkovinných potravin. Prodejnu Bio Fresh Food naleznete v pražském OC Chodov.

Tagy: ····


pošli na vybrali.sme.sk Jaggni to!

   



Chcete ukázat vaše zboží nebo vaši službu návštěvníkům Nové kuchyně? Prohlédněte si nabídku reklamních možností!

Dosud Žádné komentáře

Zatím tu není žádný komentář. Nastartujte diskuzi vyplněním formuláře!

Komentovat

TOPlist