Nová kuchyně

váš portál do světa gastronomie

Nová kuchyně header image 2

Španělská fazolová polévka

01.02.2017 · Žádný komentář · Recepty

Fazole patří mezi hojně využívané suroviny španělské kuchyně a vyskytují se také v jejich polévkách. Dnes si na jednu z nich ukážeme recept.


 Powered by Max Banner Ads 

Ingredience:
100 g bílých fazolí
půlka nahrubo nastrouhané cibule
2 stroužky česneku na plátky
1 červená paprika na kostičky
3 lžíce olivového oleje
1/2 kostky bujónu
2 lžíce sekané majoránky
1 lžíce petrželky
1 plátek bílého chleba
1 lžíce másla

Postup:
Fazole necháme přes noc namočené ve vodě, vodu slijeme a dáme čerstvou. Přidáme cibuli, česnek a papriku s olejem a necháme povařit, dokud nejsou fazole měkké. Polévku propasírujeme a uděláme pyré. Kostku masového bujónu rozpustíme ve vodě, smícháme s fazolemi, přidáme bylinky a necháme ještě půl hodiny povařit, dochutíme.

Plátky chleba nakrájíme na kostičky, osmahneme na másle a podáváme k polévce.

Tagy: ··


pošli na vybrali.sme.sk Jaggni to!

   



Chcete ukázat vaše zboží nebo vaši službu návštěvníkům Nové kuchyně? Prohlédněte si nabídku reklamních možností!

Dosud Žádné komentáře

Zatím tu není žádný komentář. Nastartujte diskuzi vyplněním formuláře!

Komentovat

TOPlist