secret of rawNová pobočka skvělých cukráren Sweet Secret of raw otevírá v pátek 7.4. v Ostravě. V pořadí jde už o čtvrtou franšízu. Na raw dezertech si můžete pochutnat už v Praze, Brně a Jihlavě.

Dorty, zákusky, kuličky a cupcaky bez lepku, cukru, laktózy, umělých sladidel a živočišných produktů. Sladké potěšení bez výčitek si nově mohou vychutnat obyvatelé a návštěvníci Ostravy. Cukrárnu v Jantarové ulici nedaleko centra Nová Karolina otevřeli manželé Martina a Martin Miarkovi, které pro raw stravu nadchla jejich dcera.

sweet secret of raw dort

Koncept a interiér kavárny ozdobí recyklovaný nábytek z palet a světlý, příjemný prostor, který je společný pro všechny pobočky Sweet Secret of raw. Pojme zhruba 16 lidí, kteří si kromě vynikajících sladkostí můžou pochutnat na lahodné kávě z kolumbijských zrnek Los Andes, pražených v soukromé pražírně poblíž Prahy. Majitelé upozorňují, že půjde o jedinou položku na menu, která nebude raw.

Nicméně k espressu, latté, nebo capuccinu nabízejí namísto klasického kravského mléka domácí mandlové. Kakao si hosté mohou objednat z nepraženého kakaa, které splňuje všechny aspekty raw kuchyně.

Součástí kavárny bude i malý obchůdek pro fanoušky zdravého stravování.

Co je to raw?

Princip raw kuchyně je snaha o co nejšetrnější úpravu potravin, tak aby v jídle i v sladkých dezertech zůstalo zachováno co nejvíc vitamínů, minerálů, enzymů a dalších výživných látek.

Kde najdete ostravskou Sweet Secret of raw?

Jantarová ulice 3347/13, Ostrava
Otvírací doba: pondělí – pátek 8:00 – 19:00, sobota – neděle 9:00 – 19:00