Nejen vepřový řízek lze připravit v klasickém trojobalu. Takto lze upravit i sójový big steak!

brand-468x60-1493717091.jpg

Ingredience:
1 balení sójového Big steaku
hladká mouka na obalení
1 vejce
4 lžíce mléka
strouhanka
tuk na smažení
citronové šťáva

Postup:
Big steaky vložíme do vroucí vody, do které jsme předtím přidali maso nebo koření. V otevřené nádobě vaříme cca 15-20 minut. Nálev slijeme, Big steaky necháme okapat, popř. lehce vymačkáme přebytečnou vodu.

Big steaky pokapeme po obou stranách citronovou šťávou a pak je obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejce s malým množstvím mléka a nakonec ve strouhance. Poté je osmažíme po obou stranách v tuku.

Tip
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.