IkeaObchodní dům IKEA dnes končí svoji akci “Vysněná kuchyně pro každého”. V jejím rámci můžete získat 10% slevu na vaši novou kuchyň, pokud za ni utratíte více než 30 000 Kč. Sleva je poskytnuta formou dárkových šeků na odběr dalšího zboží z obchodního domu IKEA.

Princip akce je jednoduchý. V případě, že si koupíte kuchyni od 30 000 Kč výše, tak dostanete 3 000 Kč na dárkovém šeku IKEA. Za každých dalších 10 000 Kč, které utratíte za kuchyni, vám IKEA přidá dárkový šek v hodnotě 1 000 Kč. Takže pokud utratíte za kuchyni třeba 100 000 Kč, tak dostanete dárkové šeky v celkové hodnotě 10 000 Kč. Je jasné, že se nevyplatí kupovat kuchyni jen kvůli tomu, ale pokud máte svoji kuchyni už téměř finalizovanou a přemýšlíte o kuchyni z IKEA, tak bych rozhodně neváhal.

Sám jsem tuto akci vyzkoušel o víkendu – věděl jsem, že si budu kupovat kuchyni ze švédského nábytkářského obchoďáku, naše nová kuchyně byla na 99% navržena a protože jsem šetřílek, tak jsem nechtěl tuto akci propásnout.

Měl jsem možná štěstí, že jsem se rozhodl kuchyň v IKEA finalizovat o víkendu, protože podle prodavačů to bylo ve všední dny peklo. Zákaznicky je akce velmi úspěšná. Mimochodem, nával bych očekával i dnes – v poslední den akce, takže s tím tak trochu počítejte. Přecijen jsme Češi a naší typickou vlastností je nechávání věcí na poslední chvíli ;)

Doladění kuchyně proběhlo v pořádku, ještě jsme trochu “poštelovali” skříňky podle připomínek prodavačů a jali se kuchyň objednat. Bohužel je díky velkému zájmu o výše zmíněnou akci část kuchyňského sortimentu vyprodaná, ale na účinek akce to vliv nemá – pokud si zákazník objedná a zboží není, tak mu šeky budou kompletně dodány po dodání chybějící části objednávky kuchyně. Podle informací personálu je čekací doba zhruba týden, takže žádné velké zdržení.

Členové IKEA Family klubu mají navíc dopravu zakoupené kuchyně do vzdálenosti 50km od obchodního domu zdarma. Do toho se počítá i druhá zavážka s později dodaným zbožím. Což je pěkné gesto. A taky bych ho čekal, když IKEA nemá část zboží na skladě ;)

Pokud chcete akci “Vysněná kuchyně pro každého” využít, tak si přečtěte kompletní podmínky akce zde: http://www.ikea.com/ms/cs_CZ/pdf/CKL3.pdf

Autor: Petr Slavík