TV PaprikaAno, šéfe! Kluci v akci. Babicovy dobroty (ble). Prima tip na večeři. To jsou jen namátkou některé gastronomické pořady, které můžeme sledovat na našich obrazovkách. Ale pokud se chcete celý den dívat jen a pouze na pořady o jídle, pak musí být vaší volbou TV Paprika.

TV Paprika je koncipovaná jako gastronimická televizní stanice, která nejen představuje klasickou středoevropskou kuchyni, ale svoje diváky velmi často bere na výlety do jiných částí světa. Často je k vidění i pořad s nějakou tou kuchařskou celebritou jakou je například Jamie Olivier nebo Nigela Lawson. TV Paprika pravidelně “bere” diváky i na nejrůznější gastronomické akce a festivaly.

Co je super na tomto televizní kanálu je fakt, že na něm můžete sledovat jen pozitivní programy. Žádné násilí, krev (pokud není v kuchyni :)), jen usměvaví kuchaři a moderátoři servírující příjemné zážitky. Tak by to mělo být všude ;)

Trochu horší to už je s webovou stránku TV Paprika, kterou najdete na adrese http://tvpaprika.hu/cs/. Je poznat, že web je nedodělaný – občas se na něm objevují anglické nebo maďarské výrazy (TV Paprika je “původem” maďarská televizní stanice) a co mrzí nejvíc je absolutní absence televizního programu. Je to škoda o to víc, že pro internetové stránky s TV programy mnoha stanic není problém program TV Paprika uvádět…

Ale snad vám tohle nezkazí chuť a ochutnáte menu připravené TV Paprika. Naladíte ji v kabelových sítích nebo přes satelitní vysílání.

Autor: Petr Slavík